Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ama ti razbiras li deka sduiite go dadoa golot za united a ne igrac na mcnahester.
koga ne pobeduvame bez runi sme one-men team, a sega sme four-referee team :angry:
Не бе,јас ипак мислам дека не е баш судијата крив. Мислам дека ја наместија,сигурно Ферги им ги даде проестанатие 30м од Роналдо.. Оти каде вака сам ќе го остават Сколс у петерец бе?ama ti razbiras li deka sduiite go dadoa golot za united a ne igrac na mcnahester.
koga ne pobeduvame bez runi sme one-men team, a sega sme four-referee team :angry:
Челзи 77, Манчестер 76 бодови.ех се наполнија обложувалниците 1,1-1...
сега како стоиме на табелата имаме ли шанси за прво место?
тешка утакмица би требало да биди..но очекувам и минимална победа на Ман утд..(едноставно премногу ќе биди да кикснат три со ред) ..Но ман сити сигурно ќе бидат помотивирани![]()
Браво честито ,супер победа со одличен гол на aScholes
во 100та минута од натпреварот ... :tv:
Чиста среќа??Чиста среќа...честито победа!![]()
Чиста среќа??
-Кој напаѓаше цела утакмица?
-Кој имаше 100% шанси???
Или сеа тоа ве копа оти голот го дадовме во 93?
Епа ај да направиме до 80' само да се даваат голови! Забораваш ли дека се игра до последниот свиреж???? Фудбал е ова ебаго.
Не рипам, само гледам дека се нервирате оти голот паднал во 90 и некоја. Па да ти кажам дека и тоа е дел од утакмицата.Добро,добро...Не рипај како зец одма да се тепаш.
Хахаха сисајте га хејтери!!!!!
Тевез и Адебајор по 2 ќе дале :pos2::pos2::pos2:
Ајде уште Тотенхем да тепаат и да ми се наполни душава!!!!