Сити v Јунајтед (0:1)

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување

Натпреварот ќе заврши со:

• Вкупно гласачи
    109
Статус
Затворена за нови мислења.
Баш така ...:tapp:
Само се надевам на фер судење и без судиски грешки ,другото се си е наредено ...:tv:

gunner_mkd 9

Најјак си еј, најмногу гомна имаш изедено :)
Секој пост ти содржи по едно лајно.

Инаку, победа на Јунајтед 0-2!

тешка утакмица би требало да биди..но очекувам и минимална победа на Ман утд..(едноставно премногу ќе биди да кикснат три со ред) ..Но ман сити сигурно ќе бидат помотивирани:toe:

Се на се ќе биде интересна утакмица, ама очекувам и сакам Сити да победи.

Топ е темава, не сериозно, големо Бууу за Џену, не глеам резон да се отвори тема каде играат Јунајтед и 1 од оние тимови кои имаат помалце фанови од фк Подмочани на форумов ( Баерн, you lucky lucky bastards ).

Ваквите теми ги отвараме најмногу ради тоа, ради препукувања на фановиве па за да не се упропастуваат темите за првенствата, се отвара тема за дерби и после истата иде под клуч.

Истиов овој муабет може да се прави или на фан клуб Манчестер, или на темата за Англиско, истово важи и за мечот Тотенхем - Челзи ...

Сеа нека истераат дека глеам се испишале неколку страни, али во иднина јок, нагласено е за кои мечеви може да се отвараат теми, и уште еднаш, Бууууу !

Бууу за Џенуууу...Пуста љубов за Јунајтед што прави:nenene:

Ајде пред да ме кривите мене фино лепо прочитајте си во темата за ПЛ кој дозволи отворање на ваква тема :wink:

Syn да го е`ам, ај oвој што е заслепен од омраза кон Јунајтед што изреагира вака, ама зарем ме мислиш за до толку Хитлер настроена да ви измислувам мои правила во ваш подфорум? :D

gunner_mkd 9

Најјак си еј, најмногу гомна имаш изедено :)
Секој пост ти содржи по едно лајно.

Инаку, победа на Јунајтед 0-2!
Зарем мислиш дека во состојба да дадат 2 гола без да примат ниту еден ...:nenene:
Тоа ти исто како да помислиш дека женската фудбалска репрезентација на ЕП ќе постигне исто онолку гола колку што ќе прими ...:tv:

Како ссамо ќе се отвори утакмицата Тевез ако даде гол.

се осеќа мачнината во редовите на Манју, едвај последната снага ја вадат од себе пред финишот...

овој Бугаров знаев дека е катастрофален трансфер, поготово да платиш за него 35 мил. на негови 26-7 год. Ферги нешто не бил при себе тогаш.

или останува до крај без голови или по трет пут Мануре ќе ја спука во некоја од 90-тите

Честитки за победата
И во 18.30 сите за Тотенхем ке навиваме:vozbud:

MANCHESTER IS RED!!! :pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk:

Зарем мислиш дека во состојба да дадат 2 гола без да примат ниту еден ...:nenene:
Тоа ти исто како да помислиш дека женската фудбалска репрезентација на ЕП ќе постигне исто онолку гола колку што ќе прими ...:tv:
ААААААААААААААААААААААААААААхахахахааххаахахахахахах :pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk:

That's what i'm talking about! :vozbud:
MAN UTD

Абе можно е да биде цврста утакмица и можеби ако некој победи да победи со ден гол. Ако има повеќе голови тогаш тој што ќе победи ќе биде 3-1 или 3-2

Добро напишав само што не изиграв еден нула точен резултат а 10 беше кеофициентот.

tevez.jpg

:pusk:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom