Сити v Јунајтед (0:1)

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување

Натпреварот ќе заврши со:

• Вкупно гласачи
    109
Статус
Затворена за нови мислења.
Победа на Сити.
Точно дека формата не игра клучна улога ама неможеме и да ја занемариме нели :toe:

Доколку сака Сити да игра во ЛШ, ќе мора да се испоти да земе 3 бода и да го префрли притисокот врз Тотенхем.

Башка што Јунајтед им дужат за оние 4:3 во 107ма, овај 97ма минута

Опаа, ако не е Јунајтед во добитна комбинација ќе се изнагледаме 100 минутен фудбал а? :helou:

ei88sm.jpg

:icon_lol:

Ќе им докажеме утре кој е кој на селаниве, ништо друго.

Gunner, не дека ти мења нешто Арсенал да е пред Јунајтед :/ It ain't silverware for sure.

Gunner, не дека ти мења нешто Арсенал да е пред Јунајтед :/ It ain't silverware for sure.
Не не ми мења ништо ,ама интересно ми е да фаќам сеир :)
А и сепак и тоа е битка кој погоре да заврши ,и плус 2 место на табелата води директно во ЛШ :)

Не не ми мења ништо ,ама интересно ми е да фаќам сеир :)
А и сепак и тоа е битка кој погоре да заврши ,и плус 2 место на табелата води директно во ЛШ :)

И 3-то води :smir:

^Исто ко што сте вие од богатиот дел од Лондон, а Арсенал од посиромашниoт :))))))

кец е немогуќе, или реми или ќе се извадат Јунајтед на секунди пред крај ко пред 2 години шо беше :tv:

Абе деца не се замарајте толку со нагаѓање да не се изгорите или џабе парите да си ги фрлате сепак овај е Јунајтед не е Тотенхем то е то ..

Цело време постираш некои слики, голем фраер си.
Ај те молам просветли ме дали оваа година имаше некоја одлука против Челзи кога играше со големите екипи или воопшто?
Зошто постираш некои работи кои немаат врска со челзи. Навивачите на Шити, Арсенал и Лузерпул не се бунат до толку колку што вие плачете, како вас да ве оштетиле:tapp:

Абе деца не се замарајте толку со нагаѓање да не се изгорите или џабе парите да си ги фрлате сепак овај е Јунајтед не е Тотенхем то е то ..
хаха сепак ова е јунајтед ,а со јунајтед нема заебанции ...:pos2:

хаха сепак ова е јунајтед ,а со јунајтед нема заебанции ...:pos2:
Точно, не се детската градинка на Венгер:smir:

оф топик аватарот ти е страшен, Ник Слотер мн ми е јак, се отепуваше од пукање, а никогаш не менуваше муниција, батето е цар :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom