Сител телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата Lincoln Burrows
  • Време на започнување Време на започнување
Од утре Titanic Blood and Steel на Сител. Конечно ги вратив во листата на канали на бум. Али многу мразам што ги синхронизираат вакви убави серии.
Се надевам нема да биде лоша синхронизација како Доктор Оз.

Да не се лажиме, ќе биде ужас, сепак Сител е у прашање, синхронизацијата е општо глупа работа а со „високите“ стандарди на Сител ќе биде срање у боја. ( и у ХД).

Да не се лажиме, ќе биде ужас, сепак Сител е у прашање, синхронизацијата е општо глупа работа а со „високите“ стандарди на Сител ќе биде срање у боја. ( и у ХД).

Тоа се вика Шарено срање у висока резолуција :D

Знам де знaм, ама ќе ја изгледам првата сезона од Титаник, 12 епизоди ќе издржам некако ваљда, многу сакам вакви серии а на пц не ми се гледаат.

Ај ќе видиме,ама јас мислам истите....бар тоа што го видов на реклама:(
Види оваа е американска серија со американски глумци, тоа се турски серии со турски глумци

Дечки, знам дека некогаш тешко се формулираат мислите во реченици, ама ако имате потешкотии обидете се за еден час, еден ден..
Фејспалм не е валиден пост (2-3 пати ве бришам), верувам за дното кое го достигаат нашите телевизии сме способни да склопиме одлични критики.
Иако, сепак јас ова го гледам како напредок, од турски серии префрлање на Downtown Abbey и Borgias.. не е лошо, е сега синхронизација, па само баби останаа телевизија што гледат.
Во ред е, мислам.

1395144_169979693208458_1340382356_n.jpg

Tи имаш 100 години како бабите и дедовците што гледаат синхронизирани примитивни серии или во 2013 не разбираш англиски?

не ти разбираш само реков дека неќам да гледам на компјутер.

Глупости е синхронизацијата .Глупо е да ги слушаш истите глумци што синхронизирале Аси ,Шехерезада ,Волци ,цртани сериски филмови и др.

Се едни те исти синхронизираат. Требале да напраат еден кастинг за сихронизатори кој немаат професија глума а имаат талент за вакви работи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom