Сите жени се исти?

• Креатор на темата Креатор на темата Хоуп
  • Време на започнување Време на започнување
Нема врска, мислење кажувам, а за курвите, па ми се ебе
И самиот мораш да платиш за путка, ги учиш жените да седат сами (истите ли оние кои ги плаќаш?) и згора на се се радуваш на тоа што милиони мажи чмаат сами вклучително и ти самиот? Ти си или трол или некаков језив мазохист.

И самиот мораш да платиш за путка, ги учиш жените да седат сами (истите ли оние кои ги плаќаш?) и згора на се се радуваш на тоа што милиони мажи чмаат сами вклучително и ти самиот? Ти си или трол или некаков језив мазохист.
Не се радувам, сметам дека мажите со екстремно мизогини ставови си ја заслужуваат самотијата.

Не се радувам, сметам дека мажите со екстремно мизогини ставови си ја заслужуваат самотијата.
Темава ќе ја претвориш во сите мажи се исти!
Па и не си далеку, на маж главно му е да има да се касне, да се клецне и да не му досаѓаат додека гледа фудбал. Се’ друго е малку важно!
Автоматски споено мислење:

Нема врска, мислење кажувам, а за курвите, па ми се ебе
Е нешјебат со тој став. Се додека мирисаш на феминистка, ќе бараш од поефтините или ќе го фрлаш у несвест рачно. Кога ќе почнеш да мирисаш на пари и моќ, без гаќи ќе ти идат на состанок!

Темава ќе ја претвориш во сите мажи се исти!
Па и не си далеку, на маж главно му е да има да се касне, да се клецне и да не му досаѓаат додека гледа фудбал. Се’ друго е малку важно!

Е нешјебат со тој став. Се додека мирисаш на феминистка, ќе бараш од поефтините или ќе го фрлаш у несвест рачно. Кога ќе почнеш да мирисаш на пари и моќ, без гаќи ќе ти идат на состанок!
Велам тој што сака врска со интенција за брак и заеднички живот треба да ги почитува и нормално да ги гледа жените како луѓе. Тој што сака да ебава само за задоволство без обврски и без никакви сериозни намери за врска или брак, нека си плаќа за секс.

Чим снемаш пари и се најдеш во тесна ситуација одма ќе почнат изговори како:
„ми треба малце пауза“
„ме кочиш у живот“
„не знам на кај иде ова“
„види овој како живее, види овој кај бил, види оној кај се сликал“
„Марија купила нова ташна, 200е Валентино Гучи“

И да не ти набројувам сега ама ќе укапираш.
Нема ништо позлобно од жена и увек биди резервиран и спремен дека одеднаш ќе ја снема.
Прашањето е зошто воопшто си го губите времето на вакви особи.
Не ме ни чуди додуша, трансфер политиката ти е како на Челзи, собирај се што шутира топки :icon_lol:

Се тоа е за на позајмица, никако перманентен трансфер :coffee:

Во секој хотел има еден стол/фотеља што се нарекува cuck chair
Е тоа е наменето за ликови како овој :icon_lol:

FiavE88VEAAkoLz.jpg

Друже имаш архива на голи слики од девојчиња, патем не ти се пратени тебе, а овде изиграваш чесна сестра. Нема да ебеш ако на форум се правиш феминист, глупа стратегија.

Друже имаш архива на голи слики од девојчиња, патем не ти се пратени тебе, а овде изиграваш чесна сестра. Нема да ебеш ако на форум се правиш феминист, глупа стратегија.
Bas to ke mu pisev.
Nes jebat :sneaky:

Ако сакам да ебам ќе си платам курва. Не знам зошто толку отпор само затоа што реков дека меѓу мажите и жените треба да има взаемна почит. Исто како што јас не сакам некоја да ме понижува, да ме контролира и да ми кажува каде "смеам" или "не смеам" да одам, и да ме гледа како автомат за пари наместо како човек, никоја не сака некој со неа да се однесува понижувачки, надредено и да ја третира како помалку вредна од него. Тоа го прават само мажи кои се несигурни во себе и имаат потреба од доминација врз неа само за да си ги излечат фрустрациите. Зборувам за меѓусебен однос во една врска или брак, односно долготрајна животна заедница. Курвите се друга тема - плати па клати.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom