Сите се исти?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
сите машки на светов се исти,ист мозок имаат,не ги гледаат девојчињата како шо треба,туку како сексуални објекти само...ич к** не го боли за женската или шо и да му е,плус не се верни,па колку и да се колни дека не прај ништо настрана,џабе му е се,се знај дека лажи и сето то само да се напрај курац и пол пред другите,као демек еве таа ме сака а јас ја заебавам ко шо сакам....(е така брат,кај мајка ти дома)
:pos::pos::pos:
Ова го кажа девојка што...
никад се немам заљубено,нема ни да биди ....... скраја да е....не верувам во такви срања(љубов,мислам hello)
Па после
se soglasuvam so tebe,i jas sum takva,da ne izneveram ????????? To e vrska bez vrska :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
И за на крај.
Sportex mene mi se super
Па нишо чудно шо така се понашет и со тебе. :ozaren:

Сите се исти, кога некој ќе те повреди, и страв ти е да стапаш во врска за пак да не бидеш повреден. Си мислиш дека и таа/тој е како предходниот/ната.

In reality, нештата се доста спротивни. :pipi:

Сите се исти, кога некој ќе те повреди, и страв ти е да стапаш во врска за пак да не бидеш повреден. Си мислиш дека и таа/тој е како предходниот/ната.

In reality, нештата се доста спротивни. :pipi:
Тоа се вика живот, нели :smir: Те челичи, те обликува, удира шамари од сите страни (не само од љубовната)...
Човек се учи најмногу на свои искуства, на туѓи тешко. И... додека да научи каде и како...остарел, минало времето :wink:

e pa ako se site isti,da ne birame site mnogu,mnogu,tuku da fakame bilo koj/a ke ni dojde...zasto neli ne e bitno ionaka site se isti:pos2:
interesna bas tie sto najveke vikaat deka site se isti,bas oni najveke biraat,a zasto biraat?koga neli site se isti? :)

јас сум убеден дека не постојат две исти жени
кој сака нека ми каже спротивно неможе да ме убеди
а за машки незнам, зш не ме интересирало, ма да не верувам дека постои некој друг како мене на пример
обично девојчињата го велат тоа за машките дека сите се исти зш повеќето сакаат секс поготово без чувства. Според мене девојчињата се далеку поемотивни и нивна грешка е што очекуваат и нивните партнери да се однесуваат исто (што е речиси невозможно) и од кога очекувањата ќе им пропаднат во вода, следи разочарување и после тоа по автоматизам следи фразата СИТЕ СЕ ИСТИ
тоа е момент на бес и лечење комплекси и е далеку оид вистината:smir:

сите машки на светов се исти,ист мозок имаат,не ги гледаат девојчињата како шо треба,туку како сексуални објекти само...ич к** не го боли за женската или шо и да му е,плус не се верни,па колку и да се колни дека не прај ништо настрана,џабе му е се,се знај дека лажи и сето то само да се напрај курац и пол пред другите,као демек еве таа ме сака а јас ја заебавам ко шо сакам....(е така брат,кај мајка ти дома)

ne mi se veruva deka vednas pod mene go postirase ova
mi dojde kako pecat na moeto napisano

како можи филмов да ми помогни и да ми го смени размислувањето шо го имам за машкиве ????????
ФФХахахахахахаахах!!!!:pos: :pos: :pos:

Да не сум ептен забеган од ептен генерализирачкава тема: машките можат да бидат исти само по органот долу. Имаме различни мозоци бе срци, различно покажуваме емоции. Како вие, така и ние. Ама сепак полесно се живејт ако си зацрташ дека сите ние реагираме исто, нели?

Е кажи де,да не се мачам да го гледам,сериозно те прашувам :pos2:

Да не сум ептен забеган од ептен генерализирачкава тема: машките можат да бидат исти само по органот долу. Имаме различни мозоци бе срци, различно покажуваме емоции. Како вие, така и ние. Ама сепак полесно се живејт ако си зацрташ дека сите ние реагираме исто, нели?

Знајте шо се тоа емоции ???????? :pos2::pos2::pos2::pos2: хахахахаха,Ок,ко велиш ти така,така нека биди(демек машките сте знаеле да сакате бла бла бла.....и ред др. работи) да не набројувам

Е кажи де,да не се мачам да го гледам,сериозно те прашувам :pos2:
Спушти го. Ако не мојш да го најш, ќе ти пратам торент по ПП.

Знајте шо се тоа емоции ???????? :pos2::pos2::pos2::pos2: хахахахаха,Ок,ко велиш ти така,така нека биди(демек машките сте знаеле да сакате бла бла бла.....и ред др. работи) да не набројувам

Не, не знајме шо се емоции. Оперисани од мозок сме. Погледни подалеку од носот, иако жал ми е што си сретнала само фраери(11 години поголеми од тебе кои ти доаѓале надувани, патем)

Martence напиша:
леле,абе јас имав 10 месечна врска со 11 години постар тип
Martence напиша:
koga mi idese naduvan (zato se skaravme denes) e znaci na nervi mi odese :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

...кои сакале да те искористат.
Ме тера да мислам дека е твојата перцепција во прашање, а не севкупно машкиот род.:back:

Спушти го. Ако не мојш да го најш, ќе ти пратам торент по ПП.

Не, не знајме шо се емоции. Оперисани од мозок сме. Погледни подалеку од носот, иако жал ми е што си сретнала само фраери(11 години поголеми од тебе кои ти доаѓале надувани, патем)

...кои сакале да те искористат.
Ме тера да мислам дека е твојата перцепција во прашање, а не севкупно машкиот род.:back:

aha ,demek ne mi se pogodile maskite,pa zato takvo mislenje imam za vas??????????? hahhaha

Единајс години постар маж шо се дроговал ти е погоден тебе?
Иначе, за филмот, обрни внимание на насловот... не морат да го спушташ, аку сфатиш шо е работава, да частиш.
Имаш и грешка во потписот.
Damn, we are not the same after all. :(

Жените сите се исти, само некои се поитри... тоа е тоа ... и некои со поголеми гради хахахахахах :pos2:

Единајс години постар маж шо се дроговал ти е погоден тебе?
Иначе, за филмот, обрни внимание на насловот... не морат да го спушташ, аку сфатиш шо е работава, да частиш.
Имаш и грешка во потписот.
Damn, we are not the same after all. :(

kako prvo,toj 11 god,postar,bil i e minato uste odamna,a toj so se "drogoval" do nekni mi bese decko,odevme mesec (najmnogu),se skaravme za drogata (cisto informativno)
-a za filmot,iskreno,ne go gledam,nemam ni namera,a plus ako se raboti za "ljubov",to bate zboro "ljubov' samo zbor e ,nema nikakva vistina deka znaj da saka masko...ili jebiga,mozi mene nikoj ne mi se pogodil ili ne me sakal ko so "znajte da sakate iskreno" vie
P.S.so greska imam vo potpisot moj??????????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom