Сите се исти?

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
сите машки на светов се исти,ист мозок имаат,не ги гледаат девојчињата како шо треба,туку како сексуални објекти само...ич к** не го боли за женската или шо и да му е,плус не се верни,па колку и да се колни дека не прај ништо настрана,џабе му е се,се знај дека лажи и сето то само да се напрај курац и пол пред другите,као демек еве таа ме сака а јас ја заебавам ко шо сакам....(е така брат,кај мајка ти дома)
:pos::pos::pos:
Ова го кажа девојка што...
никад се немам заљубено,нема ни да биди ....... скраја да е....не верувам во такви срања(љубов,мислам hello)
Па после
se soglasuvam so tebe,i jas sum takva,da ne izneveram ????????? To e vrska bez vrska :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
И за на крај.
Sportex mene mi se super
Па нишо чудно шо така се понашет и со тебе. :eek:zaren:

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Сите се исти, кога некој ќе те повреди, и страв ти е да стапаш во врска за пак да не бидеш повреден. Си мислиш дека и таа/тој е како предходниот/ната.

In reality, нештата се доста спротивни. :pipi:

Член од
28 март 2006
Мислења
17.752
Поени од реакции
12.214
Сите се исти, кога некој ќе те повреди, и страв ти е да стапаш во врска за пак да не бидеш повреден. Си мислиш дека и таа/тој е како предходниот/ната.

In reality, нештата се доста спротивни. :pipi:
Тоа се вика живот, нели :smir: Те челичи, те обликува, удира шамари од сите страни (не само од љубовната)...
Човек се учи најмногу на свои искуства, на туѓи тешко. И... додека да научи каде и како...остарел, минало времето :wink:

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
e pa ako se site isti,da ne birame site mnogu,mnogu,tuku da fakame bilo koj/a ke ni dojde...zasto neli ne e bitno ionaka site se isti:pos2:
interesna bas tie sto najveke vikaat deka site se isti,bas oni najveke biraat,a zasto biraat?koga neli site se isti? :)

аце_шваба

ГОРД ВУЈКО
Член од
10 септември 2008
Мислења
1.512
Поени од реакции
45
јас сум убеден дека не постојат две исти жени
кој сака нека ми каже спротивно неможе да ме убеди
а за машки незнам, зш не ме интересирало, ма да не верувам дека постои некој друг како мене на пример
обично девојчињата го велат тоа за машките дека сите се исти зш повеќето сакаат секс поготово без чувства. Според мене девојчињата се далеку поемотивни и нивна грешка е што очекуваат и нивните партнери да се однесуваат исто (што е речиси невозможно) и од кога очекувањата ќе им пропаднат во вода, следи разочарување и после тоа по автоматизам следи фразата СИТЕ СЕ ИСТИ
тоа е момент на бес и лечење комплекси и е далеку оид вистината:smir:
сите машки на светов се исти,ист мозок имаат,не ги гледаат девојчињата како шо треба,туку како сексуални објекти само...ич к** не го боли за женската или шо и да му е,плус не се верни,па колку и да се колни дека не прај ништо настрана,џабе му е се,се знај дека лажи и сето то само да се напрај курац и пол пред другите,као демек еве таа ме сака а јас ја заебавам ко шо сакам....(е така брат,кај мајка ти дома)
ne mi se veruva deka vednas pod mene go postirase ova
mi dojde kako pecat na moeto napisano

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
како можи филмов да ми помогни и да ми го смени размислувањето шо го имам за машкиве ????????
ФФХахахахахахаахах!!!!:pos: :pos: :pos:

Да не сум ептен забеган од ептен генерализирачкава тема: машките можат да бидат исти само по органот долу. Имаме различни мозоци бе срци, различно покажуваме емоции. Како вие, така и ние. Ама сепак полесно се живејт ако си зацрташ дека сите ние реагираме исто, нели?

Martence

the_girl_u_like
Член од
30 јуни 2009
Мислења
37
Поени од реакции
1

Е кажи де,да не се мачам да го гледам,сериозно те прашувам :pos2:

Да не сум ептен забеган од ептен генерализирачкава тема: машките можат да бидат исти само по органот долу. Имаме различни мозоци бе срци, различно покажуваме емоции. Како вие, така и ние. Ама сепак полесно се живејт ако си зацрташ дека сите ние реагираме исто, нели?

Знајте шо се тоа емоции ???????? :pos2::pos2::pos2::pos2: хахахахаха,Ок,ко велиш ти така,така нека биди(демек машките сте знаеле да сакате бла бла бла.....и ред др. работи) да не набројувам

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Е кажи де,да не се мачам да го гледам,сериозно те прашувам :pos2:
Спушти го. Ако не мојш да го најш, ќе ти пратам торент по ПП.

Знајте шо се тоа емоции ???????? :pos2::pos2::pos2::pos2: хахахахаха,Ок,ко велиш ти така,така нека биди(демек машките сте знаеле да сакате бла бла бла.....и ред др. работи) да не набројувам
Не, не знајме шо се емоции. Оперисани од мозок сме. Погледни подалеку од носот, иако жал ми е што си сретнала само фраери(11 години поголеми од тебе кои ти доаѓале надувани, патем)

Martence напиша:
леле,абе јас имав 10 месечна врска со 11 години постар тип
Martence напиша:
koga mi idese naduvan (zato se skaravme denes) e znaci na nervi mi odese :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
...кои сакале да те искористат.
Ме тера да мислам дека е твојата перцепција во прашање, а не севкупно машкиот род.:back:

Martence

the_girl_u_like
Член од
30 јуни 2009
Мислења
37
Поени од реакции
1
Спушти го. Ако не мојш да го најш, ќе ти пратам торент по ПП.

Не, не знајме шо се емоции. Оперисани од мозок сме. Погледни подалеку од носот, иако жал ми е што си сретнала само фраери(11 години поголеми од тебе кои ти доаѓале надувани, патем)

...кои сакале да те искористат.
Ме тера да мислам дека е твојата перцепција во прашање, а не севкупно машкиот род.:back:

aha ,demek ne mi se pogodile maskite,pa zato takvo mislenje imam za vas??????????? hahhaha

Член од
10 август 2008
Мислења
744
Поени од реакции
266
Единајс години постар маж шо се дроговал ти е погоден тебе?
Иначе, за филмот, обрни внимание на насловот... не морат да го спушташ, аку сфатиш шо е работава, да частиш.
Имаш и грешка во потписот.
Damn, we are not the same after all. :(

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
Жените сите се исти, само некои се поитри... тоа е тоа ... и некои со поголеми гради хахахахахах :pos2:

Martence

the_girl_u_like
Член од
30 јуни 2009
Мислења
37
Поени од реакции
1
Единајс години постар маж шо се дроговал ти е погоден тебе?
Иначе, за филмот, обрни внимание на насловот... не морат да го спушташ, аку сфатиш шо е работава, да частиш.
Имаш и грешка во потписот.
Damn, we are not the same after all. :(

kako prvo,toj 11 god,postar,bil i e minato uste odamna,a toj so se "drogoval" do nekni mi bese decko,odevme mesec (najmnogu),se skaravme za drogata (cisto informativno)
-a za filmot,iskreno,ne go gledam,nemam ni namera,a plus ako se raboti za "ljubov",to bate zboro "ljubov' samo zbor e ,nema nikakva vistina deka znaj da saka masko...ili jebiga,mozi mene nikoj ne mi se pogodil ili ne me sakal ko so "znajte da sakate iskreno" vie
P.S.so greska imam vo potpisot moj??????????

Kajgana Shop

На врв Bottom