Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mi se pojavi mene pred 2 nedeli....format C: i aj upm seto jovo na novo
Po moe,najlesno mi besheТоа е најдолгото и најмачното решение од сите.....
Тоа е најдолгото и најмачното решение од сите.....
Иначе кога ке се појави "синиот екран на смртта" скоро секогаш се работи за хардверски/БИОС ерор ... или поточно први индикации дека нешо ти рикнуе у натра ... мене истото ми го праеше на стариот комп ... со ПСИ слотот за графичката беше појебан ... па најлесно решение ми беше си купив нов комп ... :pos2:
Ти се појавил ли некад овој екран па за да збориш?
хехехехе Пробав со реинстал ама после секој реинстал го прави ова. Се мислам да не е проебан нешто хард дискот.
Иначе кога ке се појави "синиот екран на смртта" скоро секогаш се работи за хардверски/БИОС ерор ... или поточно први индикации дека нешо ти рикнуе у натра ... мене истото ми го праеше на стариот комп ... со ПСИ слотот за графичката беше појебан ... па најлесно решение ми беше си купив нов комп ... :pos2:
BSOD не се појавува секогаш заради хаардверски проблеми. Всушност е многу почесто да ти се појави ради софтвер.
:nesum: Бидејќи ми пишува некој хард диск ерор.:uvo: Да ти ебам виндоусот глуп требало место сафе мод да му стават бутни го да запали мод.![]()
хехехехе Пробав со реинстал ама после секој реинстал го прави ова. Се мислам да не е проебан нешто хард дискот.