П
Пепси_
Гостин

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се ожени овој ?
ебал некоја бе, замисли
И тоа на сите акаунти има 50+ постовиЈок.
Се трансформираше во три лика, значи Мартин1987 неебитис може да го најдете во ликот на Twin 1; и Exclusivux;. За скоро време очекувам да се појави и во уште два нови ника.
Го дели времето во денот на три дела. И пишува од сите исти глупости. На сите три лика пати од неебитис од 25-30 години е, собира стари пари од СФРЈ и продава јајца. Мислам дека треба да има тема за вакви ликови, кои навидум изгледаат ќе речеш за греови, а најголеми психопати може да испаднат. Ликови со пореметен социјален живот, језиво е.И тоа на сите акаунти има 50+ постови![]()
Најубаво сите да ги знаат кои се тие и што се за да не испадне некоја рандом девојка од форумов некако да искочи со нив на кафе и да си напраи проблеми у животот.Го дели времето во денот на три дела. И пишува од сите исти глупости. На сите три лика пати од неебитис од 25-30 години е, собира стари пари од СФРЈ и продава јајца. Мислам дека треба да има тема за вакви ликови, кои навидум изгледаат ќе речеш за греови, а најголеми психопати може да испаднат. Ликови со пореметен социјален живот, језиво е.
Најубаво сите да ги знаат кој се и што се за да не испадне некоја рандом девојка од форумов некако да искочи со нив на кафе и да си напраи проблеми у животот.
На 26+ години неебитисот е опасна работа.
А ти имаш попаметна работа од тоа да се занимаваш со мене и со моите постови. Оди готви таму и глеј си ги децата наместо да се замараш со мене.Го дели времето во денот на три дела. И пишува од сите исти глупости. На сите три лика пати од неебитис од 25-30 години е, собира стари пари од СФРЈ и продава јајца. Мислам дека треба да има тема за вакви ликови, кои навидум изгледаат ќе речеш за греови, а најголеми психопати може да испаднат. Ликови со пореметен социјален живот, језиво е.
Тоа ми е работа Мартине, собирам пациенти за канцеларијава. Кога планираш да дојдеш на сеанса?А ти имаш попаметна работа од тоа да се занимаваш со мене и со моите постови. Оди готви таму и глеј си ги децата наместо да се замараш со мене.
Истото го пишува од сите профили, буквално истото, конкретно за овој.Жити госпада кажви како ги наоѓаш дупливе. Ме интересират.