Sims / Sims 2

• Креатор на темата Креатор на темата H|dden
  • Време на започнување Време на започнување
Како беше шифрата на Симс 2 за пари ??
И каде треба да се претисне или напише шифрата за да имам пари ??
Хитно ми треба, фала однапред!

Како беше шифрата на Симс 2 за пари ??
И каде треба да се претисне или напише шифрата за да имам пари ??
Хитно ми треба, фала однапред!
стискаш Ctrl,Shift и C сите од еднаш и ке ти се појави конзола горе и после тоа напиши MOTHERLODE

поздрав и паметно да ги трошиш парите xD

Што треба да симнам исталирам за да можам да градам

Не проверив дали има ваква тема..ако има преместетеја.

Само што ја симнав sims 2 seasons од замунда и единствено што знам е дека се само 4рите годишни времиња..ако има некој што ја играл или игра нека ми кажи нешто повеќе.

Ништо посебно, 4 годишни времиња, дожд, снег, нова облека и plant симсови...

Не проверив дали има ваква тема..ако има преместетеја.

Само што ја симнав sims 2 seasons од замунда и единствено што знам е дека се само 4рите годишни времиња..ако има некој што ја играл или игра нека ми кажи нешто повеќе.

Општо како игра Sims 2 мене ми е многу грда. Поарно играј Sims 3 World Adventures, би ја зел како замена за Seasons бидејќи се уште нема Sims 3 Seasons.

Општо како игра Sims 2 мене ми е многу грда. Поарно играј Sims 3 World Adventures, би ја зел како замена за Seasons бидејќи се уште нема Sims 3 Seasons.

Ја имав симнато симс 3, ама пошто пц ми е кочник а ја неам шо да прам морам да ја играм симс 2. :D:D

Ја имав симнато симс 3, ама пошто пц ми е кочник а ја неам шо да прам морам да ја играм симс 2. :D:D

Епа тогаш ќе си ја играш ваа :D

Јас на времето од Симс2 највеќе ги играв
Sims2_uni.jpg

и
TS2_Bon_Voyage.jpg

Епа тогаш ќе си ја играш ваа :D

Јас на времето од Симс2 највеќе ги играв
Sims2_uni.jpg

и
TS2_Bon_Voyage.jpg

Seasons ја имаш играно? Дај кажи како да ги харвестовам доматине во градинана. -.-'

Забегав со играва начисто деновиве. Очиве џамлии ми се:гик:

Кога го имав стариот пц интресна ми беше играва за тепање време шифра за пари:) и си градев палати али од кога купув нов ни на крај памет не ми е да инсталирам нешто вакво

За сите заинтересирани, доколку сеуште има заинтересирани се разбира, бесплатни оригинални копии од The Sims 2 Ultimate Collection.

Electronic Arts планира да стави крај на техничката поддршка за The Sims 2 и нејзините продолженија и додатоци, па на сите корисници на Origin им нуди бесплатно да ја превземат The Sims 2 Ultimate Collection колекцијата која ги содржи The Sims 2 и сите нејзини продолженија и додатоци.

Се што треба корисниците на Origin да направат, е да го употребат кодот I-LOVE-THE-SIMS при кликнување на Origin -> Redeem Product Code во менито на Origin.

Ваквата опција ќе биде достапна за корисниците на Origin заклучно со 31 јули 2014, а видео игрите ќе останат трајно употребливи, се разбира.

http://www.digitalspy.co.uk/gaming/...e-collection-is-free-for-all-to-download.html

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom