Викторе возот за поголем дел од генерациите што треба да си го подржуваат локалниот клуб (во твојот случај Вардар) мора да се сложиш е поминат одамна,да не навлагаме од кога,како и зошто,и под кои околности пошто тоа е муабет што води до “масоните и буш
’’
Твоето плукање по нив како луѓе е залудно и нема да има никаков ефект,ситуацијата си ја знаеш и сам.Потсети се на Спарта и ЦСКА и целата гужва и фама потсети се на месец една пред и месец дена после тоа лето и ке сватиш дека тоа беше само огромна маса луѓе со набиена вештачка емоција и тешко помодарство.Биди си среќен што си го подржуваш клубот неизвештачено и искрено,пошто кога и да натераш со плукање и ругање да го гледа ке добиеш само ситуација “пред и после ЦСКА и Спарта’’
На крај каева во недостиг на асален фудбал во државава гледање на странски наметнати првенства е најмал проблем,кога ке ми текне на Кометал Ѓорче и целата фама што се крена околу тоа ми се превртуваат црева бетер него тогаш.
Јас еве на пример идам на МЗТ утакмици цел живот добро лошо таму сум,Вардар го гледав порано редовно(дома гости без разлика)сега само на дербиња на Јужна,навивам за Милан со ист интезитет како и за другите два.
Ипак не се измислилил уште “љубовпремаклубометар’’ за да можеш да кажеш кој е симпатизер кој е навивач тоа се само термини секој си знае како му е дур прати.
’’Твоето плукање по нив како луѓе е залудно и нема да има никаков ефект,ситуацијата си ја знаеш и сам.Потсети се на Спарта и ЦСКА и целата гужва и фама потсети се на месец една пред и месец дена после тоа лето и ке сватиш дека тоа беше само огромна маса луѓе со набиена вештачка емоција и тешко помодарство.Биди си среќен што си го подржуваш клубот неизвештачено и искрено,пошто кога и да натераш со плукање и ругање да го гледа ке добиеш само ситуација “пред и после ЦСКА и Спарта’’
На крај каева во недостиг на асален фудбал во државава гледање на странски наметнати првенства е најмал проблем,кога ке ми текне на Кометал Ѓорче и целата фама што се крена околу тоа ми се превртуваат црева бетер него тогаш.
Јас еве на пример идам на МЗТ утакмици цел живот добро лошо таму сум,Вардар го гледав порано редовно(дома гости без разлика)сега само на дербиња на Јужна,навивам за Милан со ист интезитет како и за другите два.
Ипак не се измислилил уште “љубовпремаклубометар’’ за да можеш да кажеш кој е симпатизер кој е навивач тоа се само термини секој си знае како му е дур прати.

никој не е совршен:helou: