SimCity

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
SimCity 4ката е најдобрата верзија според мене. Новата Societies или како се викаше ја оплескаа.

www.sc4devotion.com ( eve use edna strana , neso kako simtropolis ama ima podobar forum i ima isto taka za siminjanje za Sim City 4 Rush Hour , treba da se registrirate prvo.)
:salut:

I NEED HELP ...... site gradbi koj ke gi simnam od net, koa e nok ne svetat. Znae li nekoj da mi kaze kako da go sredam problemov :salut:

i nekoj ako znae nekoja strana za sim city neka ja pise :salut:

Eve use edna mnogu jaka strana za Sim City 4 Rush Hour. (ima neso na japanski ama ke se snajdete lesno e . Ne treba da se registrirate.
www.chilitomato.net :salut:

ЕЕЕЕ, јас SimCity 3000 ја турив од играње дур научив со парите да не влегвам во минус, па после многу големи градој почнав да градам.Финтата беше шо, уште на почеток High Density градев, па трошеа многу струја, вода итн(ама тогаш бев мал :) )
P.S. Имаше Multiplayer или нешто слично? (за 3000 зборвам)

Najdov use edna strana za Sim City Rush Hour, stranata e top i ima mnogu jaki gradbi za Sim City , treba da se registrirate.

www.simpeg.com/forum/ :salut:

I daj pratete sliki od gradovi koa ste gi izgradile :salut:

Како да ја најдам играва?

Играва е закон.Вакви игри како градење и менаџирање ми се најомилени.Епа ајде некој ако има да ми препорача некоја ваква со градење нека каже.Еднаш ми текнува кај еден другар играв игра како оваа само имаш еден остров развиваш туризам,ја иам играно zoo tycoon и сеа барам некои такви други,а и да ја иам играно new york tycoon така некако ама многу бара па многу ми сецкаше.

Кирца исто така има една игра се вика City Life, исто така е со градење и менаџирање , еве ти и web za City Life http://citylife.cdvusa.com/ . А играта со малиот остров каде што треба да развиваш туризам би требало да се вика Beach Life :salut:

New City-Apr. 7, 261213657925.jpg
New City-Jun. 10, 021213627746.jpg
New City-Jun. 13, 261213657968.jpg
New City-Jul. 12, 261213658026.jpg

eve nekolku sliki od eden grad .

za 2-3 dena ce stam sliki od eden mnogu ubav grad samo da go najdam cdto kaj sto mi e save ot

Маријанчо и јас би требало до утре да стаам слики од мојот најнов град кој е вејке во изградба, сеа почнав да развивам цел нов регион , кој ке биде цел рамен и само ке има нешто како езеро . Би сакал во градовите каде што ке има дел до езерото да изградам пристаништа со што ќе се намали сообраќајниот метеш на автопатите со кои исто така ке се поврзуваат градовите. Исто така ќе ставам слики од целот регион , и од некои градови кои според мене ке бидат поубави.Исто така сакам сите градови да бидат поврзани со железница , која исто така ке оди и под земја (метро) и така да ќе се намали невработеноста и сообраќајниот метеш. Сепак ова е само план , па понатаму ке видиме како ќе се одвиваат работите....Како што ке го развивам регионот ке ставам слики и чекам да ми дадеш оцена за завршената работа :wink: (ова важи и за сите останати форумџии) :salut::salut::salut:

Е играта што е како град на плажа баш е интересен ама мене ми здосади и треба многу да пазиш за да не отидеш у минус:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom