SimCity

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
abe igrava e najaka da vidis ti so sliiki imam
Ce ti gi pokazam posle ili utre zosto ne znam kako se redat sliki da mi kazit bratmi treba OK

immam praveno mnogu dobri gradovi JA IMAM IGRANO IGRATA okolu 9 godini

Proba

Proba Proba Proba Proba

Attachments

• OceanaDetail.jpg
    OceanaDetail.jpg
    52,3 KB · Прегледи: 44
  • Oceana-Night.jpg
    Oceana-Night.jpg
    55,7 KB · Прегледи: 40
EJ VIDI GI OVIE SLIKI
post-492502-1164243743.jpg
tutorial_city_23.jpg

Една од мојте омилени игри супер е играта нема што . Лјубител сум на ваков тип на игри

На оваа игра (Sim City 3000) имам изгубено доста време.
Во секој случај е една од најдобрите.:vozbud:

Abe nekoi od vas ja imaat 3000kata zemete ja 4000kata so expansion i plus simnete TRAINER za da ne vi se trosat pari i igrajte.

P.S. sega ke izleze nova

Јас најпрво ја имам играно SimCity 1 на DOS, па сега ја слуштив 3000 и малце тешко ми беше дури почнав, ама се заразив веќе. Некако посимпатична ми е 3000 од 4, вистина е 3Д ама незнам, некако нема некоја убавина која привлекува...

Да не ја има некој SimCity 3000 Unlimited, никако неможам да ја најдам на интернет, ако најдете нешто може по ПП

schlossschoenbrun.gifpost-492502-1164243743.jpgcapitolrecords.gif

jaka igra najmnogu ja sakam

Attachments

• americanflag.gif
    americanflag.gif
    11,7 KB · Прегледи: 41
  • 0001.jpg
    0001.jpg
    7,8 KB · Прегледи: 44
Skoro site igri sto se Tycoon taka nareceni da gradis da vodis biznis , naj interesni mi se taka relaksiracki :)

abe imam mnogu jaki sliki ama ne mozam da gi prikacam zos se mnogu golemi i ne gi prifaca

a igrite so tycoon najmnogu gi sakam mnogu se interesni na primer imam mnogu igri ima so gradenje gradoj ama ova e najaka igra

i drugite se interesni ama ne kako ovaaa na pr:

tycoon city ney york
tycoon live city
prisoon tycoon
prisoon tycoon 2
mail tycoon 1
mail tycoon 2
mail tycoon 3
tycoon roller coster
tycoon roller coster 2
tycoon roler coster 3
sim city
i mnogu drugi ama ovie se najaki

Abe owaa sim-city stvarno e zakon igra. a mnogu dobro e toa sto moze da pustish nekoj prirodni i natprirodni pojavi kako na primer ,,vulkan,, a od ovie natprirodnite koga ke gi pustas ,,nlo,, stvarno si :zver:. so sreka :wink:

super igra

Attachments

• sc42.jpg
    sc42.jpg
    48,3 KB · Прегледи: 41
sega kone4no ce ja zasakam uste povece igrava donloadirav 120 novi raboti za simcity 4 rush hour ...sve novi patoj gradbi plivalista setALISTA zgradi golemi bulevari so parkingzi sve ..:D

www.simtropolis.com
Таму има се и сешто за игрицава. Многу закон, може да ја играш до бесвест и стално е различна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom