SimCity

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
eba abe ne trebalo registriranje samo donload treba i gotovo bas jaka strana

eba abe ne trebalo registriranje samo donload treba i gotovo bas jaka strana

Регистрација и не е толку тешка работа :), јас не приметив дали е неопходна па во старт се регистрирав. Ако има некој друг добар сајт пишете.

a ti ja imas simcity 4 rush hour zos ovie sajtovi se samo za rush hour ..
a jas imam uste 3 samo na ovoj kompjuter gi neam na drugiot cim se kacam gore ce ti dadam linkovi i vo ovie linkovi ne treba da se registriras samo donloadirivi ..a so ce te uklucvi na eden francuski sajt za donloadirvenje i ako uspees da gi donloadiras rabotite pisi kako <?.

POZDRAV

Stvarno e zakon toa ama osven vonzemjani ja pustav i po nekoe tornado :pos::pos::pos:

znaes jas koga ce go napraev nekoj mnogu ubav grad
eptem ubav i ne znaev so da pravam i pocniuuvav da gradam drug a za vonzemjanite i tornadata mi bese mnogu zal da gi unsitvam takvi gradovi zos sum igral mnogu vreme na igrana pisuvase dolu pominato 1002 godini,samo vo eden grad vaka 25\21\1002 kolku godini imav igrano ee:D

znaes jas koga ce go napraev nekoj mnogu ubav grad
eptem ubav i ne znaev so da pravam i pocniuuvav da gradam drug a za vonzemjanite i tornadata mi bese mnogu zal da gi unsitvam takvi gradovi zos sum igral mnogu vreme na igrana pisuvase dolu pominato 1002 godini,samo vo eden grad vaka 25\21\1002 kolku godini imav igrano ee:D

pa dobro koga ke go unistis gradot ne mozes da go save-nes takov samo rusi i posle kako nov e pak

ja sum ja igral prvata...i go palev gradot...:):):)dobra e igrata...samo brzo mi stana dosadna...ovie ponovive ne sum gi probal...

Ова последнава слика е од Rush Hour?

igrava e kef jas ja igrav i ke napravam golem grad i pushtam vonzemjani,tornada i trist gluposti

Sim City spored mene e najtop igra . Ke vi predlozam edna strana kade so ke mozete da simnete mnogu novi raboti za igrava i taka sekogas u gradot ke si imate neso novo i nema da vi se zdosadi nikogas. stranata e

www.simtropolis.com :salut:

i isto taka ke vi preporacam da se registrirate na stranava za da mozete da siminjate se so ke sakate :salut:

Bas gledav na forumov i si ja spustiv da ja vidam kakva e.Igrata e mn jaka samo so e mnogu teska non stop vo minus so parite vlegvam :zid:

Oд никогаш не ми се допаѓала играва. Сестра ми ја купи еднаш, ја игравме еден ден и ја избришавме после :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom