Силување со мисла (мислителен рејп)

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Нешто ногу сте поштени, никој не си кажа за себе. Па ај да а отворам дискусијата. :rolleyes:
Ја секојдневно силувам. И машки и женски. А бе какви примероци има на човековата раса, тоа чудо е. Па кога ќе се зафрцкат со тоа убавите газиња пред мене, како да не ги мисловно силуваш. Ај сеа ви да си кажите. :cool:

-Абе си имала досега сехс?
-Не, ама една мисла ми ја зеде невиноста. Ама има и полошо. Замисли пак другарка ми ја скина промаја.....
-То е.......

Разговор помеѓу момче и девојка, жртва на мислителен рејп.

Нешто ногу сте поштени, никој не си кажа за себе. Па ај да а отворам дискусијата. :rolleyes:
Ја секојдневно силувам. И машки и женски. А бе какви примероци има на човековата раса, тоа чудо е. Па кога ќе се зафрцкат со тоа убавите газиња пред мене, како да не ги мисловно силуваш. Ај сеа ви да си кажите. :cool:
Партали праам. :cool:
И познати и непознати и селебрити неселебрити. :icon_mrgr:

Партали праам. :cool:
И познати и непознати и селебрити неселебрити. :icon_mrgr:
Кои селебрити бе? Јас само у живо коа ги гледам силувам. Ако не ги гледам, не ми се интересни.

Не си опнала некој селебрити? :cautious:
На фб го манијачам оној од вампирските дневници, Иан Самрленд или така нешо беше. Е него го иам опнато. И Столе :love: Ама него у живо, дресот кога ми го потпишуваше. Партали го направив! :D

Како ја имам онадено Елена Ристеска на Концерт у Охрид чоече ... :cool:
И моментално ја рејпам мислејЧи на тој ден :pos:

Сеа ја рејпам Симона :love:
hitportal-simona-popovska.jpg
(пошо Елена се омажи па да не и’ правам проблеми :vozbud::ROFLMAO: )

- - - - - -
иначе од обичите СМРТНИЦИ... :rolleyes:
рејпам највише кај шо има најгужва да не ме приметат па да одам АПСААНА :pos:
топ 5 RAPE SPOTS:drk:
1.маркет
2. автобуска станица
3. PARTY
4.улица
5.кај комшиката на кафе
:pos:

Kajgana Shop

Back