Silicon Valley

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Начинот на кој ги кулира сите му е левел про.

А и финтата со женска му.... :pos:

Начинот на кој ги кулира сите му е левел про.

А и финтата со женска му.... :pos:
Не зборев за него, онака општо си пишав коментар тотално неповрзан со твојот :D

Али да, мене Гилфојл на почетокот ич не ми се свиѓаше, онака ми беше како ич да не се труди да глуми. А после го сфатив дека му е таков ликот уствари и сега ми е најдобар :D

Секој понеделник после ГОТ ептен јако ми доаѓа серијава.

Колку ме радува кога некој ќе пише на темава!
Ептен ми прирасна за срце серијава! :love:

11164635_462129523934419_3368691353444546165_o.jpg

Шо му е со вратите бе... :D

А мислев дека само јас ја гледам серијава :) топ е

Sent from my iPad using Tapatalk

Нема боље серија во моментов . Оноа од вчера кога Данеш стрепаше пред да дојде таа, коментарите на Гилфоил и на крај како Елрих му ја натрти пред очи беше нешто прејако :icon_lol:

Серијата е освежување во поглед на она што се нуди на пазарот. Гик-ови у секоја смисла на зборот, не оние фејкерите од Биг Бенг.:P

Она што ме нервира е тоа што не мрднуваат од една почетна точка, а таа е успехот на дечките. Цело време се наоѓа некоја битна фаца или момент што ги враќа на таа почетна точка. Аматерски грешки што ги прават и повторуваат секоја епизода, тоа им е како шема по која ја водат приказната. Мислам палеше за прва сезона, се ок, ама втора е копија на првата што е превише фрустрирачки. Обично сите комедии стануваат досадни после 3-4 сезона, оваа уште во вторава почнува.

Серијата е освежување во поглед на она што се нуди на пазарот. Гик-ови у секоја смисла на зборот, не оние фејкерите од Биг Бенг.:P

Она што ме нервира е тоа што не мрднуваат од една почетна точка, а таа е успехот на дечките. Цело време се наоѓа некоја битна фаца или момент што ги враќа на таа почетна точка. Аматерски грешки што ги прават и повторуваат секоја епизода, тоа им е како шема по која ја водат приказната. Мислам палеше за прва сезона, се ок, ама втора е копија на првата што е превише фрустрирачки. Обично сите комедии стануваат досадни после 3-4 сезона, оваа уште во вторава почнува.
Па уствари серијава е пуна со хумор, ама на некој начин ги доловуваат сите проблеми на стартапите. Успех на дечкиве ваљда у трета сезона :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom