Си купив книга

• Креатор на темата Креатор на темата Setsuko
  • Време на започнување Време на започнување
Чекај, слонот уште го бркам од конкурентката Шафак.

Чиракот на архитектот? :love: :love: :love:
Амамот Балканија ја имаш читано на Бајац?
Единствена книга на Шафак којашто навистина ми се допадна, без клише ликови. Копилето од Истанбул и Чест малку ме разочараа.

Dali ima knizarnici/prodavnici koi dostavuvaat i vo stranstvo?

Screenshot_20240419_163610_Gallery.jpg

Скоро се од македонски автори. Две се со посвета (благодарност до @Анде Јанков и Јордан Коцевски), две се подарок (уште еднаш благодарност до @Анде Јанков и Бегемот). Само Мартин Мекдона и оваа со вампир самовилата :D се од странски автори. Имав уште некои работи на списокот, но невозможно беше да носам, претешки беа, па така или ќе се вратам пак, или друга прилика.

Купувајте македонски производи, со сонценце. :)

Прегледај го приврзокот 413617

Скоро се од македонски автори. Две се со посвета (благодарност до @Анде Јанков и Јордан Коцевски), две се подарок (уште еднаш благодарност до @Анде Јанков и Бегемот). Само Мартин Мекдона и оваа со вампир самовилата :D се од странски автори. Имав уште некои работи на списокот, но невозможно беше да носам, претешки беа, па така или ќе се вратам пак, или друга прилика.

Купувајте македонски производи, со сонценце. :)

Во последните 6-8 години има експлозија од македонски писатели како никогаш до сега и тоа што посебно ми прави ќејф е што и жанровски е прошарано па има и трилер, хорор, научна фантастика, а не само "секојдневие".

Дајте некои патриотски книги да не читаме само фантазии

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom