Си била некоја принцеза, заробена во замок што го чувал змај

• Креатор на темата Креатор на темата burn84
  • Време на започнување Време на започнување
GRIND METAL
Протагонистот доаѓа, вришти нешто неразбирливо 2 минути и си оди…

:pos::pos::pos::pos:

заакон,ме изнасмеавте мамата :)

За гринд е нешо нај нај :) Го иам читано и порано, ама стално се смеам ко ненормална..:D

Доаѓа чак норис со поглед го убива змејот и слушајно со погледот ја убива и принцезата. Но кога тоа го спречило моќниот чак, ја ебе принцезата и оваа оживува од вслеленскиот оргазам и после чак пак ја убива затоа што се мрднала.

Еј може да се пишат еден куп вавки со чак норис ај пишувајте мене ме мрзи.

На Чак Норис змејот му ја носи принцезата дома. :)
А, клаберот бачко, прашуе коа треба да иде кај змејот и пола саат претходно лапа една полка. Стига кај змејот и таму зима ред бул со вотка, нормално, при што змејот од дејството на екстази му изгледа како исклучително шарена пеперута поради што клаберот нема проблем во фаќањето на пеперутката у мрежа. Ондак, се качуе до кај принцезата али пошо е на екстази качувањето трае подолго од вообичаеното. Ја здогледува принцезата и исто така, пошо бачкото е на екстази, ја зима у раце и рипа низ прозор, уверен дека може да лета... Е тука се излажал...

Колбас, собра идеја со само 1 утка. На екстази се трчаааа, еден чекор 5 скали фаќа :pos:

Јас мислам LSD е посоодветно за трипот шо го опиша :wink:

Доаѓа чак норис со поглед го убива змејот и случајно со погледот ја убива и принцезата. Но кога тоа го спречило моќниот чак, ја ебе принцезата и оваа оживува од вслеленскиот оргазам и после чак пак ја убива затоа што се мрднала.

Еј може да се пишат еден куп вавки со чак норис ај пишувајте мене ме мрзи.
Пффф, Чак никад ништо случајно не праи. Све е тоа намерно. Само ние не можеме со нашите земски сфаќања да разбереме зашо ја убива и принцезата :pos:

варијанта:

Иде дотичниот во замокот, извикува едно жално
"LEAVE THE PRINCESS ALONE!!!!!!!!
SHE'S A HUMAN!!!!!!!!
И змејот, од страв да не стане дуал, бега од замокот, и оттогаш никој не слушнал за змејот.:smir:

GORE METAL
Протагонистот доаѓа, го убива змејот и му ги истура цревата пред замокот, ја ебе принцезата и ја убива. Потоа го ебе лешот на принцезата, и го распорува стомакот и и ги јаде цревата. Па го ебе лешот уште еднаш, го спалува и го ебе уште еднаш за крај.
:pos2::pos2::pos2:

LooL GORE METAL i GLAM METAL се најлуди хахахаааа
:pos2:

За ЕМОТО плачливото педерче сум се посрал до смеење:pos2::pirat:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom