B
black angel
Гостин
lol mi teknuva na temava toa so emoto e najsmesno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
- CHRISTIAN METAL
Протагонистот наминува на враќање од црква и му пее лигава power балада на змејот за тоа колку Исус го сака и дека змејот треба да се огледа на него. Змејот се похристијанчува, а кога принцезата ќе се обиде да му „заблагодари“ на протагонистот овој и враќа „Извини, јас не верувам во предбрачен секс.
најјако!SPEED METAL
Одеднаш се појавува, кратко соло, змејот збунет, некој вришти чудни работи, принцезата сфаќа дека е дефлорирана, змејот и принцезата се уште го бараат виновникот.

ме изнасмеа. Најзакон приказна нема што. И со емото беше закон -Принцезата е пресреќна, бидејќи и онака бил плачливо педерче 

GLAM METAL
Протагонистот доаѓа. Змејот му се гази од смеење на изгледот и го пушта да помине. Овој и ја краде шминката на принцезата и пробува да го офарба замокот розово.
FOLK METAL
Протагонистот доаѓа со неколку пријатели што свират армоники, виолини, флејти и многу други чудни инструменти, змејот заспива (поради танцувањето). И на крај сите си одат… без принцезата.

:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: КрајотPROGRESSIVE METAL
Протагонистот доаѓа со гитара и свири соло едно 26 минути. Драгонот се самоубива од досада. Протагонистот доаѓа до собата на принцезата и свири уште едно соло со сите техники што ги научил минатата година на конзерваториумот. Принцезата му бега, барајќи го HEAVY METAL протагонистот.