Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Точно е ова, ама сега кога на сите им стана јасно дека во ракомет и кошарка имаме огромен потенцијал ретко кој ќе се задоволи со просечен успех. Кога знаеме дека сме скроени за победи и големи успеси не може да се задоволиме со нерешени натпревари. Нашите момци се вредни, ние тоа го знаеме и затоа сме разочарани кога нема да ги исполнат очекувањата а тоа е борба за медал и ништо помалку.
Па и ја мислам дека се златни момци, да го споредиш Темелков со Бо мислам дека е чест. А ако играат поради кошаркарите во грч и ако се плашат тогаш не ни заслужуваат да играат на ЕП. Јас мислам дека ракометарите се со поголем потенцијал од кошаркарите, истото го мислев и на светското во 2009. Е сега дали ќе знаат да го искористат тој потенцијал ќе видиме... голем проблем е што тука и судиите можат да влијаат многу на резултатот, за разлика од кошарката каде правилата се построги.
тема за со швабите?
Рано е.тема за со швабите?
тема за со швабите?
ВФ ни плави картони зема, ни пензинско осигурување ми оди..Ќе ја отвори ВФ утре некаде, и да ја отвори сега што, уште не се средени импресиите од овој натпревар, истите муабети ќе се тераат и таму.
ВФ ни плави картони зема, ни пензинско осигурување ми оди..![]()
Ај сега хејтер ме напрајРано е.
По хејтајте уште малце на оваа тема.

европско првенство. Самите си го наметнаа тој стандард. Сепак сите од нас се соживуваат со секој момент од натпреварите и нормално не ги осудуваме, знаеме дека е голем притисокот но се надеваме дека ќе бидат достојни за нашата поддршка, а некој пат треба и дрскост за да се постигнат големи успеси затоа сме ние тука како навивачи и сонародници да ги потсетиме дека се многу повредни од проценките кои им ги даваат западните лицемерни медиуми.
 Барем тој знај дури Филип играше во Пелистер, а тогаш Шунда ни беше тренер Филип немаше промашено пенал, едино во финалето со Металург да не речам го љуфна клучниот 
 И со Унгарија во квалификациите 100% имаше на пеналите...  
 игра како да има 20 години...
 Според мене Димовски е 2 класи над Столе, ама денес изигра машки !!!