Швајцарците изгласаа "ЗА" за прием на Бугари и на Романци

• Креатор на темата Креатор на темата Soreno
  • Време на започнување Време на започнување
Ееее, голема злоба и завис. наместо да плукате по бугари и романци, пцуите вашите политичари, оти на тоо ал дека сте они са виновни, не комшии. :toe:Абе разликата е дека можеме да спиеме на топло дома ако сакаме, можеме и да одиме на скиене во Швеицариа. :smir:

KAko samo se zaebaa ne se ni svesni za toa.Da primis Bugarceta koi samo se zanimavaat so kriminal i sverc komerc e nadvor od sekoja logika.Zaradi kriminalni aktivnosti Italija gi izbrka site Romanci koi ocigledno samo se preselile vo Svajcarija kede ke prodolzat so nivnite operacii.Svegjanite isto taka dozvoluvaa Bugarceta da vleguvaat no posle samo godina dena mnogu Bugarceta pocnaa da gi vrakjaat nazad dodeka pak za Romancite koi se vistinska ciganerija ne sakam ni da zboruvam.

Moraa da glasaat ZA, bidejki ako glasaa protiv Romanija i Bugarija mozea da gi blokiraat dogovorite koi Svajcarija gi ima so EU, vo pogled na otvoren pazar i slobodna trgovija. Vo Svajcarija sekoe treto rabotno mesto zavisi od izvozot koj Svajcarija go ima vo EU zemjite.Ako im se zatvori Eu pazarot, tie se gotovi...

Тачно , еве тука се слагам со тебе кајгански-колега..

Ееее, голема злоба и завис. наместо да плукате по бугари и романци, пцуите вашите политичари, оти на тоо ал дека сте они са виновни, не комшии. :toe:Абе разликата е дека можеме да спиеме на топло дома ако сакаме, можеме и да одиме на скиене во Швеицариа. :smir:

така е, се согласувам со тебе, вие имате избор, само те замолувам за момент заборави на суетата твоја и на твојот народ и кажи дали ова е во ред и дали наоѓаш во ова мало парче од достоинство, оти знаеш и мене еден педер ми нудеше 150 евра за да ми го пуши, иако тоа тогаш беше многу за мене, сепак одбив

Ова е жива вистина.

Во Англија на пример, Романците се барани како работници, нормално за да не си ги прљаат рацете англичаните, ама Бугари работници никој не сака. Поготово така, да спакуваат парталите и да идат на своја рака. Или ќе спијат по паркови. и ќе преживуваат со криминал. трето тешко.

И Швајцарија си иба мајката. Остај што дивјацине од Косово им ги полнат затворите (најголем процент затвореници), сега и вакво зло да ги снајде. Каде вледле татарските орди, не останал ред и поредок.

Ова е жива вистина.

Во Англија на пример, Романците се барани како работници, нормално за да не си ги прљаат рацете англичаните, ама Бугари работници никој не сака. Поготово така, да спакуваат парталите и да идат на своја рака.
Или ќе спијат по паркови. и ќе преживуваат со криминал. трето тешко.
Во право си. Слушам и Димче Бербатов невработен седи и едваj преживува на социјална помош.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom