VOLK2234
еврофоб и хомоскептик
- Член од
- 16 септември 2008
- Мислења
- 5.517
- Поени од реакции
- 4.387
Сто пати порелевантен од CNN, и било кој од останатите mainstream media.Breitbart - најрелевантниот извор на информации.
Сто пати порелевантен од CNN, и било кој од останатите mainstream media.Breitbart - најрелевантниот извор на информации.
Уште да можев да ги трпам луѓето што what и сите зборови со wh ги изговараат прво со х-то.
Видео во кое што се зборува за интелегенцијата помеѓу расите е блокирано од сите пребарувачи т.е не можеш да го најдеш преку гугле, него само преку линк. Отвараш линкот, прво те прашува дали сакаш да продолжиш, а потоа имаш блокирано views, likes/dislikes, comments, share и сФе остало.
Видеово е масакрирано затоа што кажува работи со кои Гулаг не се согласува.
Видео во кое што се зборува за интелегенцијата помеѓу расите е блокирано од сите пребарувачи т.е не можеш да го најдеш преку гугле, него само преку линк. Отвараш линкот, прво те прашува дали сакаш да продолжиш, а потоа имаш блокирано views, likes/dislikes, comments, share и сФе остало.
Ми идеше да му удрам бокс пркеу монитор ради тоа huwhiteУште да можев да ги трпам луѓето што what и сите зборови со wh ги изговараат прво со х-то.
На кратко, што се дешава, може еден сумарум?
Азијците се нај, белците просек, црнците најдолу или кажува нешто ново?
Затоа што ова сите го знаат и не е стереотип.
Јеби га, тоа е. Не се сложувам да е така целото блокирано лимитирано итн. Сепак, мислам дека ги стави волк на претходната страна тимот од Google што одлучува за овие работи, така да, пак е јасноМи идеше да му удрам бокс пркеу монитор ради тоа huwhite
Кој ти е тој изговор
Иначе да, во глобала зборуваше за тоа дека косоокиве се најнај, па белците и на крај црнците од Африка. Плус уште некои работи горе доле додаде, но околу оваа тема се вртеше целиот муабет.
Но, целата фрка е околу цензурата. Зошто го блокираат видеово од пребарувачите, зошто ги имаат блокирано сите опции што ги има на YT, ако веќе се ова е познато како што викаш?
Сфаќам дека е приватна компанија Google ама повеќе и од јасно е дека си фураат отворена агенда против различни политички мислења од нивните. А кога компанија како Google што го контролира 99% од surface web-от во денешно време кога сите користат интернет, значи дека сакаат да го контролираат/сменат размислувањето на луѓето. Не знам како ти гледаш на оваа ситуација, може се совпаѓаат размислуавањата на Google со твоите па не ти причинува проблем, но мене мене искрено ми смета.
На пребарувањето race differences in intelligence, видеово е прв резултат што ми го враќа Гугл, покрај останатите линкови.
Може го покажува сега бидејќи се дигна фама околу видеото. Но, сеедно се уште имаш блокирани прегледи, коментари, лајкови/дислајкови, шернувања. Не можеш да видиш дискусија во коментарите, можеби некој има различни мислења и ќе го debunk-не видеото.На пребарувањето race differences in intelligence, видеово е прв резултат што ми го враќа Гугл, покрај останатите линкови.
Ако нема што да скриеш, нема што да се плашиш од прислушкување.
zatoa stavisi izolirce za sekoj slucaj na kamerata za mark da ne moze da gi gleda tvoite videa, taka ke go zaebes, ke go zbunis skrooz...
Следува една од најглупите фрази на денешницата:
Може да елаборираш што е глупаво во фразата?Следува една од најглупите фрази на денешницата:
Ако нема што да скриеш, нема што да се плашиш од прислушкување.