VOLK2234
еврофоб и хомоскептик
- Член од
- 16 септември 2008
- Мислења
- 5.517
- Поени од реакции
- 4.387
Citaj od usni, a i ako si videl edno intervju na Mark ke vidis deka toa ne e negoviot glas.
Eve go govorot i ke vidis deka toa ne e on.
Citaj od usni, a i ako si videl edno intervju na Mark ke vidis deka toa ne e negoviot glas.
Eve go govorot i ke vidis deka toa ne e on.
I vie anti globalisti stanuvate pogolem otok od liberalive, ti go davam originalnoto video kaj sto se gleda deka tvoeto e fejk i toa smajlo ti e argumentot?
ало, јасно му е дека не е неговиот глас, ваљда не е толку глупI vie anti globalisti stanuvate pogolem otok od liberalive, ti go davam originalnoto video kaj sto se gleda deka tvoeto e fejk i toa smajlo ti e argumentot?
Da mu bese jasno ke mi kazese, a i vidi gi komentarite pod videoto, idioti ubedeni deka e vistinsko.ало, јасно му е дека не е неговиот глас, ваљда не е толку глуп
само, како што си кажа ти, он е анти глобалист, conspiracy theorist, мисли дека е врвен познавач на политиката и заклучоците ги донесува со своја глава, чита non mainstream news сајтови и тоа со марк му го имаат погодено како кец на десетка
за волк тој voice-over не е смешен, туку волк мисли дека навистина закерберг се залага за тие работи ))
значи јасно му е, не сака директно да ти каже, мисли дека те ремети со тоа are you sure about thatDa mu bese jasno ke mi kazese, a i vidi gi komentarite pod videoto, idioti ubedeni deka e vistinsko.
За кои работи, гласање на избори онлајн?за волк тој voice-over не е смешен, туку волк мисли дека навистина закерберг се залага за тие работи ))
Гревко, македонци работат на систем за онлајн гласање уште пред 5 години, а имаат и готов продукт:За кои работи, гласање на избори онлајн?
Смешно ми е, како не, особено voiceover-ов, овој пат монтиран лично од хакерите од Харвард.
Секако дека Цукерберг не се залага за тие работи, он не го мислеше тоа, туку има некои што му љубоморат и сакаат да го дискредитираат
Срам да им е.
Од "теорија на заговор" до "за неколку децении може ќе бидне" во рок од неколку саати.Гревко, македонци работат на систем за онлајн гласање уште пред 5 години, а имаат и готов продукт:
http://ivote.mk/
Што има врска онлајн систем за гласање со ограничување на слобода на говор?
Кажав веќе, видеото е монтирано за да ги задоволи потребите на таквите луѓе како вас, и е дефиниција за зборот exaggerate.
Што се однесува до онлајн гласање, секако дека постои огромен сомнеж за безбедности пропусти во таков систем и доста други работи, но за неколку децении може ќе бидне
А тоа дека ќе биде задолжително преку фејсбук...
Textbook пример си за онлајн заговарачиве ))
Замисли дека беа спомнати барем 2 работи во видеото.Од "теорија на заговор" до "за неколку децении може ќе бидне" во рок од неколку саати.
Па ти вака ако продолжиш, ќе ме претркаш и мене
Not sure if заклучок дека е теорија на заговор или немање смисла за хумор.Што мислиш ти вака, на која од овие 2 работи мислев јас кога реков теорија на заговор?