Што за вас преставува квалитетен секс

• Креатор на темата Креатор на темата .Sky.
  • Време на започнување Време на започнување
Абе кој видел аир од секс денеска . Еее порано кој секс паѓаше , ама мене не ме викаа :icon_lol: .

па 2 саати ,груб насилен у јако темпо секс се смета за квалитетен :cool:
и секако прд тоа добра предигра со лапање, драпање оралка обострана мин 30 мин

A КАДЕ ТИ СЕ СВЕЌИТЕ????

ГИ САКАМЕ НАЗАД СВЕЌИТЕ !!!

Плус не напиша дали тие свеќи треба да бидат направени во свеќолеарниците на МПЦ, или може рандом свеќа да се користи. И ако се овие од МПЦ, дали при нивната употреба смее да се има анален или орален секс, или мора сексот да биде во црквено одобрената дупка??

Дај елаборирај малку...

Svekite mora da bidat isklucivo od onie za krstevki i svadbi , sto podebeli i podolgi ....i po moznost rapavi , da ima po malku vosok na niv isteceno. E duri togas ke padne kvaliteten seks.:D

Кога на ситемот ќе закачиш некое техно од Ван Бурен до даска, така што комшиите да добијат нагон за преселување... ќе се поднапиеш малку ради кондиција (мене ми е убаво со водка, водка со мраз, водка со лимон, водка без лимон- битно водката ми е афродизијак) и главна мисија ќе ти биде : да ја исчистиш цела прашина низ куќата со пенетрација - прати ритам на техното.
И наредните 2 недели кога ќе ја видиш има со гаќичките како бело знаме да ти мафта во знак на покореност, а може и главна тема да си во нејзниот круг на другарки.

А бе,квалитетен секс неможе да се опиши туку да се доживее и да се види.
На пример,моментално Ставро многу квалитетен секс и мава на .Sky ...

Sky е машко.

Тачно Вехабијo. Гарант и ти им маваш квалитетен секс, а богами и ќотек на твоите пет-шест невести дома, додека во позадина грми :

Далеку сум јас од Маркиз де Сад бе копук.Ако си мажиште да ги издржуваш,задоволуваш и бидеш добар према нив,жени се.

И дај ,живти се...вехабија ...:)

Тачно Вехабијo. Гарант и ти им маваш квалитетен секс, а богами и ќотек на твоите пет-шест невести дома, додека во позадина грми :

ЈАс го разбирам квалитетниот секс вака (пуштете ја песната од @Werther) и уживајте :P

Прегледај го приврзокот 66658

Предигри, лижења, драпања, дрн дрн...:facepalm:

Ебаве брзите и жестоките! Само на муабет :)

Го утнал видеото.... Иначе баш така. Ај разбирам предигра ама вечери итн... Тоа бре нема везе со секс.

Квалитетен секс може со некоја што се знаете ептен добро што сакате па кога ви е и на двајцата погодено, мене обично дента после добра партија сабајле ми е најубаво.

Втората варијанта е тотално спротивното ко во спотот, кога не се знаете а сте напалени па дојде до добра спојка. Ова е каде каде подобро и пожестоко.

па 2 саати ,груб насилен у јако темпо секс се смета за квалитетен :cool:
и секако прд тоа добра предигра со лапање, драпање оралка обострана мин 30 мин

Eм 2 саата, ем јако темпо.
Ем 30 мин оралка и драпања.

Не, сериозно, еве, ела изеби ме, најпоштено.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom