Што ви предизвикува желба за секс?

чоколадо..кога сум во пмс многу често ми се дешава да мислам на секс:pos: и тогаш скоро све ме асоцира на секс:pos:..добар поглед кај машко како и усни..бакнеж страстен и заводнички по врат и здив испуштен во исто време мхмхмх

Па зависи има некад како што кажаја само да помислам на личноста а има некад пак како што кажаја кога не ми е до ништо.

Кога ке ја видам девојката :vozbud:

Кога ке се видам со дечкото после 100 години истиот момент ми се јавува желба за секс:)

еве на пример сега имам желба за секс од постовиве што ги читам
bm.gif

паааа желба за секс најчето во период на пмс и дефинитивно секси машко газе...ништо друго :)

зелба за секс...дефинитивно секогаш кога знам дека нема да се случи,на пр на јавно место,еднозтавно предизвикувачки е:-)))))
Се разбира страсни бакнези,никогаш неодолливи и малку attitude од страна на партнерот

коцката мраз секогаш ме тера да помислам на секс и да посакам :) допири на половината и грицкањето.... и страсното бакнување :pipi:
тоа највеќе ме предизвикува на секс :vozbud:

mazot od 24 saat vo denot ima 23h i 45min. zelba za seks...pa sega ako gledame sto e pricinata? nema da najdime odgovor:)))

Insatiable на Darren Hayes. :kesa:
Kaко побогу си дадов да ја заборавам песнава, денес баш ја најдов ископувајќи стари дискови.

Turn the lights down low
Take it off
Let me show
My love for you
Insatiable
Turn me on
Never stop
Wanna taste every drop
My love for you
Insatiable

The moonlight plays upon your skin...

Мислам...:vozbud:A и не е само текстот. :icon_lol: