Што ви предизвикува желба за секс?

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.099
Веб-сајт
www.kajgana.com
Можеби згодните девојки кои ги гледате во диско или додека се шетате низ град, па и се качувате на партнерката за да се "олесните", можеби не сте се сексале неколку дена па ред е за порцијата...
Секако, постои и онаа опција (најдобрата), да сте и тотално посветени на неа, ве привлекува и психички и физички, па доволен е само еден поглед за искрата!

Што ви ги поттикнува нагоните?

Најлезетски е кога треба само еден поглед да ја покрене лавината. Нејќам измачување... Битни се многу работи но тоа шо го кажав прво секогаш ми праи најголем кејф и со најголемо уживање водам љубов.

Дефинитивно најдобрата опција би ми ја предизвикала таа желба ... на све друго тури му пепел, боље клучот и во wc:wink:

Пријатна вечер покрај маса со свеќи, добар муабет, добро тело... Романтика... Сепак, не е секогаш така.

Вчера најголем предизвик за свежење ми беше погазникот што ми го залепија која поминав покрај група луѓе. Забавата беше во приватен стан и јас бев со група другари и отидов да си сипам ракиица. Арно ама, кога поминав покрај едно четничко стадо... Мх мх мх!!! Каков погазник ми залепија! Прво се помислив да лупнам еден бокс ама кога ми тилтна - се насмеав, подзастанав, се погледнавме во очи и почекавме доцилно да заврши вечерта :wink:

Ептен чудна работа!

Кога ќе завршам што имам работа, си викам што ми останува уште за денов. секс..
значи одговорот е кога сум ослободен од обврски сексот е некаде на врвот на листата на слободни активности.

Никола напиша:
Кога ќе завршам што имам работа, си викам што ми останува уште за денов. секс..
значи одговорот е кога сум ослободен од обврски сексот е некаде на врвот на листата на слободни активности.
Значи тоа што си слободен после завршените обврски ти предизвикува желба за секс, така? Онака си викаш: "Што остана?" и од тоа желбата расте додека ти текне што е она кое треба да следува:icon_lol:

Понекогаш и самата помисла на личноста:raz:

Има денови, кога ќе дувне ветре - доволно ми е да почнам да планинарам по Венерин брег. А има и такви (фала богу, ретки) кога не ми е до ништо.

Инаку, немам некој специјален тригер, доволно ми е да си ја погледам женичката... освен ако не е намрштена.

FortunE напиша:
Значи тоа што си слободен после завршените обврски ти предизвикува желба за секс, така? Онака си викаш: "Што остана?" и од тоа желбата расте додека ти текне што е она кое треба да следува:icon_lol:

Да, па сексот е релаксација, одмарање од работа.
Тој е чисто прагматична активност, знам дека ако недоволно го практикувам, може да имам проблем со намалена ефикасност во работата и во извршување на работите кои се навистина важни. Toj e едно растеретување, ништо повеќе.

Незнам што ми отвара желба за секс. Се може да ми предизвика желба за секс.

Мирисот, допирот, разговорот... Некогаш сонот, како и милион други работи кои не би можел да ги набројам.

Да, да, знам шо збори Никола. Затоа кога се работи на големи проекти на долги патеки, добро е да се има чоек при рака. Го здрвиш и продужуеш да работиш како да си отспал 10 саата. Макар што тој тип на освежувачки секс нема нешо многу врска со роменс.

Aceva напиша:
Да, да, знам шо збори Никола. Затоа кога се работи на големи проекти на долги патеки, добро е да се има чоек при рака. Го здрвиш и продужуеш да работиш како да си отспал 10 саата. Макар што тој тип на освежувачки секс нема нешо многу врска со роменс.

Што ќе ти е роменс?

Ебењето ми предизвикува желба за секс. Мислам јебига. Како може нешто да ми предизвика желба за секс. Крвта у долниот. Откај да знам што ми предизвикува желание за ебание?? Неам поим. Понекогаш онака, дека треба, понекогаш мирис, поглед, движење. Разни работи. Многупати комбинација.

jas sum u godini koga na sto i da pomislam mi ide na seks....sto da pravam.....ne daj boze da mi pomine nekoja tipka vo koloseum ili fabrik

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom