Што ви недостига од детството?

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
Mi недостига Бети. Лежевме креветчедо креветче у градинка.Голема група. 5.5 години. Ке се покриевме и се ѕиркавме под покривачите. Ми даваше да ја си играм со нејзините прсти и да и го гледам лакот на ноктите..................
После тоа Бети порасна а пораснав и јас, денес не си правиме ни здраво.
Ми недостига таа малата што имаше 5 години.

TpH_Bo_OkO напиша:
Кучката Линда...тешка џукела,ама многу ја сакав :)
Кај си живеел тогаш бато зашто и ја знаев една Линда,инаку мене ми фалат сите игри пред зграда,флиперите,џамлии....цело детство

Pizamine so si gi nosev so ubaj mi bea a sega mama mozit i prasina brisit so niv aaaa

Дедо ми и старото друштво од пред зграда.

MI nedostiga stariot dobar ptijatel,mi nedostiga kuceto koe sega e mrtvo a tolku si go sakav.Mi nedostiga kukata vo selo :((

mi nedostiga 5 , 6 , 7 , 8 odd togas se desavaa MNOGU raboti
koj nemozat da se zaboravat ............na pr
ke se sobiravme na 3 kuki koj ke kupese koj od doma nosese jajca ke cekavme da pomine avtobus ke go razmavavme ..... i strafta po kamnik
sedenjeto na MEBLO 20 dusi so edno vino koj piel koj ne....... SITE PIJANI
i use MNOGU MNOGU raboti

Ми недостига еден Сашо.Со него седев осум години во клупа.Скришно се гледавме.Он ми пишуваше писмени математика,а јас нему македонски и англиски.Лелееее...колку беше убав.:)
Денес е најгрдото створење,не ми вика здраво,син му личи на него како мал,а голем е точно колку татко му,кога се сакавме.

mi nedostiga igracnicata BANK u centar.sea mi tekna(kakov idiot)tamu gi pominav 6,7,8 odd.mi bese 2 dom.i pokraj domasniot go davav brojot od BANK posto togas uste nemav mobilen.idel nekoj drug tamu?inace bese u centar do mesara lale.lele zakon....
Counter Strike(prvata verzija) Ruled

Buci напиша:
mi nedostiga igracnicata BANK u centar.sea mi tekna(kakov idiot)tamu gi pominav 6,7,8 odd.mi bese 2 dom.i pokraj domasniot go davav brojot od BANK posto togas uste nemav mobilen.idel nekoj drug tamu?inace bese u centar do mesara lale.lele zakon....
Counter Strike(prvata verzija) Ruled

ама стварно ти, маце, нино и пеце го остаивте детството у банк.

мене поише ми недостигаат моментите коа глеавме финале работнички-мзт кај маце и после коа славевме ко дивјаци коа пеевме у сред центар... и ми фали жмурка

Mi fali se. Zmurka, dzamlii, zgrada na zgrada fudbalce,flipevi. u kompjuternica a najveke mi fali toa sto si bevme bezgrizni ne se zamarame ko sega!

betogrozdanov45 напиша:
ама стварно ти, маце, нино и пеце го остаивте детството у банк.

мене поише ми недостигаат моментите коа глеавме финале работнички-мзт кај маце и после коа славевме ко дивјаци коа пеевме у сред центар... и ми фали жмурка
ej kuti!!!! izginavme u bank.ama top bese...zaebancii non stop.
i mi fali kradenje na sokovi od strk!!!se iskinavme ko kopiljaci...:pos2::pos2:
zakon detstvo sme imale...
a za zmurka i finale ne zboram.druga prica!!!
a suto dupe?!:pos:

Eh, suto dupe... I granica, zmurka, fudbal na maalo, nabacenki (imase i drugo ime, ama ne mi teknuva).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom