Што ви е најсекси / најпривлечно кај жена/маж?

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
Палат:
Црна коса
Добар задник
Насмевка
Женственост
Учтивост

Не палат:
Препотентност
Премногу шминка
Влакна
Целулит

сакам убави очи полни со искреност и добрина без разлика на бојата иако повеќе ми се свиѓаат зелени но најважно е што извира од нив , нормално и убава насмевка искрена и топла аххххх :wub:

Па пред се начинот на кој размислува, па потоа тек доаѓаат физичките особини како што се долга, права, црна коса, добар мирис, добра предница, добар задник и не е задолжително али може, високи нозе:vozbud:

добра стегната нога и мозок целосно развиен. се друго е помалку важно ама е важно.

Mora da e ubava da ima cicki i gaz(ogromni) i ubavi noze. E sea treba da ima i mozok oti ako nema mozok ako e uba i seksi nema sansi da ostvaram nekakva vrska so neze.

Убава уста, длабок глас и груби онака баш машки дланки.

Очите и насмевката е првото нешто што ме привлекува. Убавиот мирис и средена по можност подолга коса ја зголемуваат сексипилноста и мојата заинтересраност кон него. :pipi:

Црна коса, полни усни и секси очи, средна по височина 160-70, добри облини на телото не сакам ни претерано ниту премалку и не ми се допаѓаат дебелите девоки со мишелинки на стомакот но ниту анорексичните на кои им се бројат ребрата, средина... но пред се карактерот без него залудно е се...

устата циците и г'зот :))

Насмевката... ауф :twisted: :buum:
Смислата за хумор :icon_mrgr
Секси стомаче, затегнато, по можност со плочки :love1:

:pos:

Длабоко грло и кучкасто да ми реплицира.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom