Што ви е најсекси / најпривлечно кај жена/маж?

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
Pa ako ne si dobar primer so K baram 4 meseci so tebe? :pos2:

Edit: Budalche po tebe i ja praef listata :back:

Длабок поглед, убава насмевка и убав мирис на телото по кој ќе го препознавам и до 2 километри.

Секси:

*Длабок поглед,кој зрачи со љубов,искреност...
*Нежен допир,со снажни раце:)
*Кога ќе ја потпрам главата на неговите гради,да ме опие прекрасен парфем...:bilokojzbor:

Не ми е секси:

*Нападен и одбивен пристап
*Кога потребен му е речник речник за да го најде значењето на зборот "ПАРФЕМ"
*Татини мази шти спијат на пари и се чаламат со тоа колку тоа заработуваат нивните и како тоа ќе им купат ролеркостер за првата петка...ах,бљак

Тоа ми текнува сега за сега...:pipi:

Секси: Насмевка, ѕвонлив милозвучен глас, длабок замислен поглед.
Unsexy: Невкусна шминка и облека, нападно ѕвоцање (зборење до бескрај глупости), посесивност :pov:

Ептен ебено секси ми се убави стапалца... :vozbud: невин поглед, гласот.. и начинот на држење, движење.. спортистки, шмизл девојки, школска униформа... кога се тресе девојка од ладно е секси
ag.gif
Секако и убаво газе...

Не ми е секси премногу шминка, виткана коса, девојка со мартинки..

Ептен ебено секси ми се убави стапалца... :vozbud: невин поглед, гласот.. и начинот на држење, движење.. спортистки, шмизл девојки, школска униформа... кога се тресе девојка од ладно е секси
ag.gif
Секако и убаво газе...

Не ми е секси премногу шминка, виткана коса, девојка со мартинки..

лелее па ај заедно да бараме вакви .... хаха

се исто и не ми е секси само ко ќе видам некоја со кармин над и под устата , џанум нема да заприметам и ке мислам дека е Анџелина Џоли

Многу ми е секси кога носи тенка блуза и пие студена кока кола, а брадавичките на цицињата и набабруваат од студеното, како да сакаат да излетаат надвор и да ме повикаат :)
-А спротивно на тоа, тотално одбивно ми е кога ќе почне да се пика во мене за да ја бакнам, а предходно се нашлапала со крема или помада...бљак!

Mandrak i ja imam slicno mislenje bravos na iskreniot odgovor

Mnogu mi e seksi koga mi go diga so nababreni cicinja koi vikaat daj DRAPAJ NE

A sprotivno od toa , totalno mi e odbivno koga ke pocne da se pika vo moite gaki ( sto sekojdnevno mi se slucuva i toa ne samo od nea oti sum jebo ) za da mi go ispusi u sred kafich , a prethodno mamata se nashlapala so losh dezodorans i ne izmila zabi ... bljak ! Ma daj

Многу ми е секси кога носи тенка блуза и пие студена кока кола, а брадавичките на цицињата и набабруваат од студеното, како да сакаат да излетаат надвор и да ме повикаат :)
-А спротивно на тоа, тотално одбивно ми е кога ќе почне да се пика во мене за да ја бакнам, а предходно се нашлапала со крема или помада...бљак!

pa sexy mi e da ima ubavo stomace i da bide ubavo namirisana:)
ne sexy mi e koga nekoja se pravi deka kuznae sto e i taka mi ide boks da i udram smesta:)

Мала црна брадичка ми е секси, ама да се бричи секој пат кога ќе сака да ме баци, како не би ме гребело :pos: (Е сакам да се е*ам, нејќам да ми влезе, работава retarda: )
Убав машки парфем (Антонио Бандерас ми е хит лејтли!:vozbud:)
Кога ќе ме погледне на начин на кој многу малку луѓе на светот знаат да ме погледнат... baknez: Поглед што топи. :)
Убаво оформено цврсто газе на полушироки фармерки ми е секси.
Мокар, штотуку излезен од туш, со капки по телото :vozbud:
Боксерици со срценца. :pos:
Големи, крупни, груби машки раце.

Тотално не ми е секси... Маж што носи ципелица. Онаква свадбарска, свечена, шпиц ципела. Трн оф ми е ептен.
Лоши заби, искривени. Беспотребно многу внимание обрнувам на забите и секси ми е кога ќе видам насмевка со конец-запчиња, наместо црни, искривени кошмар заби.
Маж со шминка на себе, макар и мааалку пудра само да е, му ставам крстот под итно.
Премногу дебели мажи не ми се секси. И влакна под мишка.

edna ubava manekenka ko Adriana Lima bi mi zavrshila rabota.Donesete ja i ne kenjajte mnogu :smir:.a taka

Секси ми се машки со убава насмевка и со дупченца во образите,убав задник,природни и опуштени...Исто така секси ми се машки кои што имаат мистериозен поглед.

А што не ми е секси?
Па...не ми е секси машко кое што не обврнува внимание на личната хигиена.Тоа највеќе.

секси: убава насмевка,убаво намирисано тело(ух како ме пали само добро парфемче),добро газенце,добро оформена цицка........
ансекси: смрден здив и носење на облеки кои не и стојат а биле во мода(по булшит ствар од ова нема)-и како да ја шеташ :podsmev:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom