Што ви е најчудно во сонот?

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
MENE MNOGU PATI MI SE IMA DESENO DA SONUVAM NEKOJA SLU4KA I POSLE NEKOLKU DENA ISTATA SLU4KA DA SE SLU4I

ми се има десено и тоа денеска со едно девојче скоро све истото со го сонував се деси:vozbud: дај боже и другиот сон да се оствари:kesa:

Сонував едно девојче,али уште го немам видено!!Уште чекааааам!:)

Исто и на мене брат. 6 пати до сега имам ист сон сонувано за едно девојче и секогаш исто изгледа. Ја имам запаметно до последен детал.

хмммм,мене некои настани шо ми се случуваат,ми изгледаат познати,како да ми се случиле порано т.е. во сонот изгледа, многупати ми се има десено тоа,

Тоа е веќе deja vu (повторно видено) и нема везе со темава. Тука е си сонувал сон и го памтиш се убаво и за некое време ти се исполнува. Ти кажуваш за познат настан и викаш сум го сонувал. Тоа е дежа ву.

два пати ми се идма десено ова.

првиот пат,помала бев,и деца ко деца веруваат на се шо ќе чујат,ми кажаат дека прв пат кога ќе спиеш во друга куќа,ако ставиш чорапи под перница ќе го сонуваш тој со кој ќе се омажиш.
решив да замрзнам таа вечер ама издржав без чорапи,сонував некое машко,никад мислам дека нема да го забораам сонот.
неколку години подоцна,истиот тип го видов во автобус,се здрвив коа го видов..се чудев дооолго време,
сеа пред некој месец го видов во тинекс,зјапав у него ко ретардирана,шок доживеав:)

исто ја ијам сонувано и најдобрата другарка,имав некое дежаву кое ме потсети на сонот,многу се израдував кога ми текна од кај ми била позната цело време,и она е среќна дека ја знам уште од пред да се запознаеме:)

А јас те гледам и си викам:
"Што зјапа неурачунливава во мене?"

Хмм, чудно, но никогаш не ми се случило :toe:

првиот пат,помала бев,и деца ко деца веруваат на се шо ќе чујат,ми кажаат дека прв пат кога ќе спиеш во друга куќа,ако ставиш чорапи под перница ќе го сонуваш тој со кој ќе се омажиш.
решив да замрзнам таа вечер ама издржав без чорапи,сонував некое машко,никад мислам дека нема да го забораам сонот.
неколку години подоцна,истиот тип го видов во автобус,се здрвив коа го видов..се чудев дооолго време,
сеа пред некој месец го видов во тинекс,зјапав у него ко ретардирана,шок доживеав:):)
Го запамти машкото по само еден сон и по толку години? Бравос, алал да ти е :)

И јас мислам дека ми се случило, ама не сум сигурна баш. Ми се случило да упознаам некој и после да се прашувам од кај го знам, па да се посомневам дека сум го сонувала, а може и не, незнам, можеби:)

сеа пред некој месец го видов во тинекс,зјапав у него ко ретардирана,шок доживеав:)

исто ја ијам сонувано и најдобрата другарка,имав некое дежаву кое ме потсети на сонот,многу се израдував кога ми текна од кај ми била позната цело време,и она е среќна дека ја знам уште од пред да се запознаеме:)

хаха е не сум чул ова дека треба да ставиш чорапи...ај следна прилика ке пробам и ке ве обавестам ако сонувам нешто

И јас ке го пробам тоа сигурно. Да видам баш што ке ми се сони па ке пишам.

Личности не,сум сањал ствари шо покасно се десиле.Ипред некое време сањав нешо *интересено* па да видиме шо ќе биде:)

И јас ке го пробам тоа со чорапите ...едвај чекам :pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom