Што ве расположува?

• Креатор на темата Креатор на темата Dark Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Музика :vozbud: како на пример денеска се расположив толку многу од Музикатаа :vozbud:

Музиката најмногу, ама исто така и неколку добри заебанции на МСН знаат да ме расположат.

Друштво на луѓе на кои им се восхитувам. Ме инспирираат да одам напред во животот.

убави жени околу мене

Само МУЗИКА и тоа рап, ме расположува многу, друго не верувам дека ќе може да ме расположи, али можеби.

во моментов.. психоделичен транс на висок бпм.. и сериски масакри... претходно умислени...

Од музика дефинитивно.

А може и од бакнеж. :back:

Некој што ќе ме ислуша
Музика
Добро време
:pipi:

Во моментов, тоа што класната ни оддржува класен час наместо англиски. Воопшто не ми е добро за следење на настава денес.

Музика :vozbud: како на пример денеска се расположив толку многу од Музикатаа :vozbud:

Музиката најмногу, ама исто така и неколку добри заебанции на МСН знаат да ме расположат.

абе музиката колку шо можи да расположи толку можи и да те фрли во депреси .... инаку шо знам најмногу ме расположва во последно тренинг в теретана ме прај да се осеќам мн убо психички растеретен, не мислам на ништо друго освен на вежбата шо треба да ја прам ... убајни

дефинтивно МУЗИКА ... потоа .. убаво време ..шетња со другарки ...
некој шо ке ме ислуша и свати .... и уше некои мали ситници кои не ни ги приметувам а ме радуваат и расположуваат! :)

Мнооогу ветер, вкусен сладолед, мерак кафе ... моите две шонча кога се смеат, свежите утра, прозрачните мугри, топлите денови, романтичните вечери ... драгите луѓе, нивната среќа, моите надежи ... прекрасните книги, чудесните приказни, собраните спомени ... се на се - насмевките, боите и кајгана! :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom