Што ве расположува?

Член од
27 септември 2007
Мислења
1.028
Поени од реакции
440
Музика :vozbud: како на пример денеска се расположив толку многу од Музикатаа :vozbud:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Музиката најмногу, ама исто така и неколку добри заебанции на МСН знаат да ме расположат.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Друштво на луѓе на кои им се восхитувам. Ме инспирираат да одам напред во животот.

Член од
9 септември 2008
Мислења
431
Поени од реакции
63
убави жени околу мене

UNKNOWN_ARTIST

Blue is the colour!!!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
892
Поени од реакции
555
Само МУЗИКА и тоа рап, ме расположува многу, друго не верувам дека ќе може да ме расположи, али можеби.

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
во моментов.. психоделичен транс на висок бпм.. и сериски масакри... претходно умислени...

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.349
Поени од реакции
2.241
Од музика дефинитивно.

А може и од бакнеж. :back:

Marshmallow

◦Kajganaholic◦
Член од
28 март 2009
Мислења
450
Поени од реакции
25
Некој што ќе ме ислуша
Музика
Добро време
:pipi:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Во моментов, тоа што класната ни оддржува класен час наместо англиски. Воопшто не ми е добро за следење на настава денес.

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Музика :vozbud: како на пример денеска се расположив толку многу од Музикатаа :vozbud:
Музиката најмногу, ама исто така и неколку добри заебанции на МСН знаат да ме расположат.
абе музиката колку шо можи да расположи толку можи и да те фрли во депреси .... инаку шо знам најмногу ме расположва во последно тренинг в теретана ме прај да се осеќам мн убо психички растеретен, не мислам на ништо друго освен на вежбата шо треба да ја прам ... убајни

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
дефинтивно МУЗИКА ... потоа .. убаво време ..шетња со другарки ...
некој шо ке ме ислуша и свати .... и уше некои мали ситници кои не ни ги приметувам а ме радуваат и расположуваат! :)

Член од
13 февруари 2006
Мислења
315
Поени од реакции
4
Мнооогу ветер, вкусен сладолед, мерак кафе ... моите две шонча кога се смеат, свежите утра, прозрачните мугри, топлите денови, романтичните вечери ... драгите луѓе, нивната среќа, моите надежи ... прекрасните книги, чудесните приказни, собраните спомени ... се на се - насмевките, боите и кајгана! :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom