Што ве одбива кај мажите?

• Креатор на темата Креатор на темата VIKICA33
  • Време на започнување Време на започнување
Sto ce i dades? 10-20000€ ili 50000?
A kujchata vo skopje 200000 i povejche vredna!
Za koe takvo da dobie sinot povejche!
Da ne ispadni utre sinot propalica, kockar od kazino ne izlezen a cerkati zhena domajchina so 2-3 decina i sekoj den kaj tebe da te vidi kako ti odi so pampersite!

Shto togash?

Ce si velish ach shto budala bev i na ova djubrevo se mu ostaviv i na krajot "Djorgi Crniot" pak da mi cisti lanjata?

Ne prijatele. Prav roditel ne deli deca. ili za site i toa podednakvo ili za nikogo!

Ili kako shto napishav dve deca bez razlika mashki ili zhenski i pravam tri dela od cel imot.
eden za prvoto vtoriot del za vtoroto i tretiot del za mene i toj moj del ce go dobija tokmu toj shto ce mi stava pampersi
ili shto ce me spushti v dupka koga ce lipsam. Pa makar i komshijata da e!

I ako delovite od decata se kujcha stan i takvi raboti koj ne se delat tochno so evra, prvo ce gi prasham dali sami ce se soglasat koe koj del da go zemi ili zhdrepka!
Pa sekoj so srejchata.
Sinot ke zivee so mene i ke me cuva, kerkata ke si itide od kukjata.. nema ja sto ds i prepisuvam pola kukja koga nema ona da zivee so mene..

Сериозни сте со муабетов?
Имотот припаѓа на родителите, како ке одлучат така ке биде. Може да го препишат на тој што ке се грижи на нив, може да го продадат. Како сметаат дека е најдобро за нив, така треба да прават. Небитно дали се 1, 2 5 синови или ќерки. Крајната одлука е нивна, синовите и ќерките нема за што да се бунат.

Ќе си одам во социјален стан, сметките ти ќе ми ги плаќаш јас ќе си уживам
Tетка @Ocajna немаше потрба да правиш втор профил. Досадна беше и од првиот.

Imotot kje go cuvam kako zalog za vo starecki dom. Poshto ne ocekuvam deteto da mi menja peleni. Niti kje dozvolam da zivee so mene ko vozrasno bitie.
Стани управител на неколку фирми и напрај пола милион евра и ќе добиеш и бесплатен стан у Шутка и пола милион за дете и плус стан ќе добие.
Автоматски споено мислење:

Ќе си одам во социјален стан, сметките ти ќе ми ги плаќаш јас ќе си уживам
Најди си некој богат и леп, аир да си видиш.

Jas imam sin i kerka. Vo idnina ne mozam i ne sakam da ja prepisam kukjata po pola na dvajcata. Zosto? Pa kerkata ke se otseli i ke zivee na drugo mesto, sinot e toj so falimijata sto ke zivee so mene vo kukjata. Za koj kurac ja taa kukja na pola da ja delam??
...затоа што во лошо ќе трча ќерката, а не син ти, а најмалку снаата!

сменивте тема, брат ми се ожени и не живее со нас но станот ќе му припадне нему ако јас се омажам. Тоа е реалноста.

сменивте тема, брат ми се ожени и не живее со нас но станот ќе му припадне нему ако јас се омажам. Тоа е реалноста.
Ти гледај да не останеш немажена заради станот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom