Што ве одбива кај мажите?

• Креатор на темата Креатор на темата VIKICA33
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто секогаш на пружена рака од моја страна према неа добивам кур а барам пичица? (прашање за жените,а може да се подигне на ниво во филозофските и психијатриските кругови и катедри).Некој на сила ми наметнува транвеститизми или како и да ги викаат а ја старомоден стрејтер кој ужива во вагиналните сокови..И после каде отидоа нормалните дечки т.е. мажи..абе ај..

Женските делузии најдобро објаснати преку видеово.

Жениве многу зборат у денешно време. Порано било тоа правото. Ќе се срами па ќе те праша, домаќине дали може кафе да ставам, што да ти готвам утре за ручек, итн. Зборење суштински муабет. Па да ми каже денес што средила у куќата, што има за средување утре. Тоа се бара, не да ми бистри феминизам:kafence:

Жениве многу зборат у денешно време. Порано било тоа правото. Ќе се срами па ќе те праша, домаќине дали може кафе да ставам, што да ти готвам утре за ручек, итн. Зборење суштински муабет. Па да ми каже денес што средила у куќата, што има за средување утре. Тоа се бара, не да ми бистри феминизам:kafence:
Стапот има два краја...знаеш она, сите жени се курви само мајка ми не е. Проблемот у таков еден класен систем е што би ти бил од корист делумно. Ај за мајка ти нема да имаш толку можност да тагуваш што те родила и исчувала у такво уредување, ама за сестра или ќерка ако имаш тогаш го изеде курето.
Уствари ова што денес го гледаме е уствари последица на таков еден систем у кој жената била третирана како получовек. Може да се дебатира до сабајле ама резултатот е тој, во главно, општество тотално отсечено од спиритуалност која треба да ја носи жената....затоа и долги коси носат, нели.

општество тотално отсечено од спиритуалност која треба да ја носи жената....затоа и долги коси носат, нели.
А зашто на мажите порано им се забранувало а и сега малце чудно не прифаќаат ако имаме долги бради ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom