Што ве одбива кај мажите?

И понатаму мислам дека Викица е полу женско полу машко или ти травестит.Што мака човекот има само он си знае.Последно прашање до Викица дали си Женско или Машко изјасни се што мака имаш.Ако има психијатар психолог да даде наод и мислење за човекот кој степен е тоа пореметување може -може да му се помогне.

се потврдува тезата дека жени оговараат не дебатираат
Збори си за себе.
Автоматски споено мислење:

си приметила сис дека нема многу такви денес? ама има многу бубалици со Финки, добра плата но два реда муабет не знаат да направат надвор од игрици и компјутери
А што им фали на бубалиците од Финки?

Не знаеле муабет да праат освен за компјутери :D На фемина има пишано да не биле ниски и да имале сопствен стан... Критериум на нивоу :love:

Не знаеле муабет да праат освен за компјутери :D На фемина има пишано да не биле ниски и да имале сопствен стан... Критериум на нивоу :love:
Не, душички. Они зборат за тоа што ги интересира, и кога ќе им ја погодиш темата се најинтересните луѓенца за муабет.

Збори си за себе.
Автоматски споено мислење:

Некој од ФИНКИ му ја има ебено симпатијата, па е исфрустриран.

Не, душички. Они зборат за тоа што ги интересира, и кога ќе им ја погодиш темата се најинтересните луѓенца за муабет.
Амаааа по интересни се ако имаат сопствен стан и не живеат со мама и тато :cool:

Ко че ги читам калкулациите на темиве да имал куќа кола диплома и стан, мило ми е што сум геј.
Ние уште се вљубуваме. Без разлика кој колку имал или немал. Се надевам и кај стрејт луѓето е така и ова што го читам се некој 3% небитни личности.

Ко че ги читам калкулациите на темиве да имал куќа кола диплома и стан, мило ми е што сум геј.
Ние уште се вљубуваме. Без разлика кој колку имал или немал. Се надевам и кај стрејт луѓето е така и ова што го читам се некој 3% небитни личности.
A ти роде што што ѓаол влегол у тебе да ти отвара некој анус, или ти на друг што те привлекува маж маж.А тоа како да се објасни.Објасни ако сакаш ја без вагина не можам мојот на мочање што морам да го гледам иначе жена е спас.

A ти роде што што ѓаол влегол у тебе да ти отвара некој анус, или ти на друг што те привлекува маж маж.А тоа како да се објасни.Објасни ако сакаш ја без вагина не можам мојот на мочање што морам да го гледам иначе жена е спас.
Немам објаснување или е вродено или е стекнато. Не држи теза тоа со изложеност на тестостерон на плодот за време на бременост што тумачеа овде Голем дел, да не речам 90% од хомосексуалците вријат од тестостерон и се одушевени од нивната машкост. Мит е дека сме биле сите фембојс.

Која и да е причината, никогаш не сум сретнал геј маж кој бара од партнерот да имал куќа кола стан, каква врска има љубов со ова? Има ескорт курви, ама од овие сите стојат подалеку.

Немам објаснување или е вродено или е стекнато. Не држи теза тоа со изложеност на тестостерон на плодот за време на бременост што тумачеа овде Голем дел, да не речам 90% од хомосексуалците вријат од тестостерон и се одушевени од нивната машкост. Мит е дека сме биле сите фембојс.

Која и да е причината, никогаш не сум сретнал геј маж кој бара од партнерот да имал куќа кола стан, каква врска има љубов со ова? Има ескорт курви, ама од овие сите стојат подалеку.
Aха фала на одговор,логично геј маж како се вели тоа бара некој да го прочисти да го секса што ке му стан.Да не се разбереме погрешно не знам ни што да мислам ама не да мие чудно човек со пенис и пенис се сексат не знам можеби сум јас глуп и отиден со памет ама не ми јасно ако ВИ е арно нека ви е најубаво.Мене со сама помисла ми се стемнува и имам порив на агресија.Поздрав секое добро фала на одговор.Иначе мој шеф беше тоа со маж маж ,супер човек мене никогаш не ми направил ништо или навредил или остало впрочем доста паметни луѓе се.Не сакам да бидеш навреден пишав тоа што мислам не знам во кој облик ке биде разбрано јас сум душман на вагина, по културно да се изразам.

А ако имам сопствен стан, а не ми е спечален?!?!? Пример ми го оставиле моите у наследство. Тоа се важи или не? (Сам живеам во стан што сум го наследил од родители). Све уредно, чисто, педантно..... ништа напуцано
Саркастичен ми е коментарот.
Видов на линкот што го имаа објавено дека на фемина го има тоа пишано, затоа пишав.

Идете бе со @Aceso на фемина форумот.

Ете, ми текна уште еден ред флег. Потенцијалната жена ако има кајгана профил е РЕД ФЛЕГ.
Ако тоа е ред флег, што е маж што има 5000 акаунти?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom