Што ве нервира кај спротивниот пол?

• Креатор на темата Креатор на темата GoD.HateUSaLL
  • Време на започнување Време на започнување
Epa vaka sea ... Mene me nerviraaat koga mislat deka mozat kogo sakaat da zavedat t.e. mislat deka se samo oni bitni ... Kao demek nie sme sekogash papucharite a oni nikogash ... Me nervira koga kje se skaram so devojka mnozinstvoto znaat da ti udrat shamar i da serat za tebe ... Me nervira koga mi se ligavi koga e so mene a pozadi grb me ogovara ... A najmnogu me nervira ... Koga kje zavede nekoj papuchar ... Na primer nekoj drugar ... I koga kje go oddeli od drushtvoto ... :@ [Si olesnav ... Gospod zdravje da ti dade za temava :)]

abe zenskite ne se cvekjki sekoas sakaat da flertuvaat a nie maskite zavisi koj kolku ke se zaljubi i nema tolku da gleda isto ne interesira kako i zenskite vidime dobra cura se zavrtime i toa e toa...A sto zenskite ne se vrtat po zgodni maski?Ma ajde ti se molam toa ti e cista blamaza i zenskite ne se cvekjki.... MRAZAM LICEMERIIIIIII

Mrazam maski sto se papucarat i ligavat. Ne deka ne sakam vnimanie i slicno ali toa ne znaci deka treba da se ligavi i da napravi nesto samo zasto jas taka vikam. Me nerviraat maski bez svoj stav i maski sto ne znaat sto sakaat. Me nervira i foliranje, toa sto vrtat filmovi i kazuvaat raboti sto ne gi mislat t.e. krevaat u oblaci samo za da osvojat. Alo maski, denes zenskite pagaat na iskrenost i cvrstina.

Mrazam maski sto se papucarat i ligavat. Ne deka ne sakam vnimanie i slicno ali toa ne znaci deka treba da se ligavi i da napravi nesto samo zasto jas taka vikam. Me nerviraat maski bez svoj stav i maski sto ne znaat sto sakaat. Me nervira i foliranje, toa sto vrtat filmovi i kazuvaat raboti sto ne gi mislat t.e. krevaat u oblaci samo za da osvojat. Alo maski, denes zenskite pagaat na iskrenost i cvrstina.
so drugi zborovi, zenskite ko i oduvek pagale na laskanje.

Тоа што глумат и за се обвинуваат ПМС,чудно ми е како некој девојки се вадат цел месец на тоа,ама ај нека мислат дека им "пали" таквиот изговор

ме нервира тоа што бараат разбирање за се,а никогаш не се трудат да не разберат нас... :toe:

Тоа што глумат и за се обвинуваат ПМС,чудно ми е како некој девојки се вадат цел месец на тоа,ама ај нека мислат дека им "пали" таквиот изговор
mene pa mi e cudno ,kako ne svakaat deka ako pravat taka,najveke oni gubat(ako mislese na seks),zamisli cel mesec se vadat,sto znaci i deka cel mesec nemaat seks.sto dobivaat so toa,seuste ne mi e jasno.

mene pa mi e cudno ,kako ne svakaat deka ako pravat taka,najveke oni gubat(ako mislese na seks),zamisli cel mesec se vadat,sto znaci i deka cel mesec nemaat seks.sto dobivaat so toa,seuste ne mi e jasno.

Инаку ПМС значи ПРЕД Менстуален синдром, така што не може да се вадат за немање секс у ПМС, зашто во ПМС обично има други симптоми.:smir:

Ме нервира кога од една страна ти симнуваат ѕвезди а од друга прават глупости и со тоа све упропастуваат.

Инаку ПМС значи ПРЕД Менстуален синдром,така што не може да се вадат за немање секс на ПМС,зашто во ПМС обично има други симптоми.:smir:
kako i da e,go znam toa sto go kazuvas,ama sigurno ne trae cel mesec pa sto i da e.toa mi e poentata,se raboti za glumenje(na simptomite)kolku jas sto razbrav,ama ok e.

Ме нервира кога од една страна ти симнуваат ѕвезди а од друга прават глупости и со тоа све упропастуваат.
e ova vazi i za dvata pola.

kako i da e,go znam toa sto go kazuvas,ama sigurno ne trae cel mesec pa sto i da e.toa mi e poentata,se raboti za glumenje(na simptomite)kolku jas sto razbrav,ama ok e.

Не, ти реплицирав за да разјаснам, затоа што има луѓе кои веруваат дека ПМС е менструација, а не е тоа исто.:)И не трае еден месец, недела дена трае.:)

Инаку заборавив да потенцирам дека ме нервира што некогаш се мнооогууу спооори и им треба доста време да сфатат некои работи.:nesum:

Не,ти реплицирав за да разјаснам,затоа што има луѓе кои веруваат дека ПМС е менструација,а не е тоа исто.:)И не трае еден месец,недела дена трае.:)

Инаку заборавив да потенцирам дека ме нервира што некогаш се мнооогууу спооори и им треба доста време да сфатат некои работи.:nesum:
ok e.i svakam jas odma,ako mislese na mene.

ok e.i svakam jas odma,ako mislese na mene.

Не, не мислев на тебе.:):)
Општо карактеристика која не ја сакам кај некои машки што ги знам. Не се однесуваше на тебе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom