- Член од
- 10 февруари 2010
- Мислења
- 868
- Поени од реакции
- 342
Во МКД некој го користи терминот „Тврд“?Кога ќе ми бутне рака у панталони, ќе го фати, и ќе ми рече: "Уфф , колку ти е тврд" .
Во МКД некој го користи терминот „Тврд“?Кога ќе ми бутне рака у панталони, ќе го фати, и ќе ми рече: "Уфф , колку ти е тврд" .
Само масоните.Во МКД некој го користи терминот „Тврд“?
ГлумиЕбаго да ви кажам утре-другиден да го искористите то. А и зависи од жената најмногу, за шо ја бива и како ја бива.
да лижам додека вришти гласно
Гајле ми е, ја сум попален.Глуми![]()
Јас да ти кажамГајле ми е, ја сум попален.![]()
Ако де, и да го прај за ефект то значи дека мерако сака да ти го напрај и да те загреј за наредниот стадиум. Ништо лошо, баш напротив, уште повеќе за респект.Јас да ти кажам![]()
Razmisli brat.. ako te laze za orgazam sto ostanuva za drugo? Sledno ke ispadne deka stvarno ne ti e golem. I slicnimite muabeti.Ако де, и да го прај за ефект то значи дека мерако сака да ти го напрај и да те загреј за наредниот стадиум. Ништо лошо, баш напротив, уште повеќе за респект.![]()
Ам ако е за така речи и нека ти одглуми оргазам без да ја допреш, сигурно добра претстава ќе добиешАко де, и да го прај за ефект то значи дека мерако сака да ти го напрај и да те загреј за наредниот стадиум. Ништо лошо, баш напротив, уште повеќе за респект.![]()