Што ве исполнува во моментов?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
me ispolnuva dozdot,prosetkata na dozd,ljubovta kon edna licnost,rabotite koi se sredija konecno na podobro,i mojata omilena pesna

Во моментов ме исполнува соков шо го пијам така да у брзо време ќе треба у веце да се иде.

vcera me ispolni crnecot(ne bukvalno:) so kasetofon na ramo, sto go vidov dodeka si se vrakav od meetingot koj i ne ispadna taka los i dosaden, ama batevo mi go napravi denot:pos:Jas mislev deka samo na filmovi go ima toa..abe se presmeav, go opnal toa kasetofonot na ramo i si se seta, odi pa ne se smej:pos2:
Utrovo yogata, a pred nekolku saati zajdisonceto mi gi isprazni belite drobovi i mi ja napolni dusava...sega mesecinata e breathtaking...veterot, branovite, pesokot pod nozete...edni oci me pravat beskrajno srekna, Elena, Ivana, Tanja, Gjurga, mama , tato, babicka koja veruvam me gleda niz oblacite a jas i se nasmevnuvam sekoj den i i kazuvam deka sum dobro i pokraj zagubata, deka sum silna i ke izdrzam iako daleku i sama..i prakam baknezi po angelite od Gradov na Angelite..mislite koi postojano me vodat tamu nekade kade sto e celiot moj svet mi ja polnat dusickava koga e prazna , iznemostena, istrosena...

Me ispolnuva dozdot koj sega vrne i mi gi navraka site preubavi spomeni koi go stopluvaat moeto srce, ljubovta kon najdobrata licnost na svetot i baladite koi sto gi slusam sega dodeka se potsekam na minatoto...

... тоа што ќе имам добро попладне?
Тоа ќе да е и + црвените нокти.:pipi:

Воздухот...едвај чекам да престане да врне да прошетам...

Студот. Никогаш не сум сакала ладно време, но во последно време, барем последниве 2 -3 дена уживам во студенилото, уживам во воздухот кој има специфичен мирис и едноставно ме прави да се чувствувам смирено, убаво.
Дождот. Тоа секогаш ме исполнува - дожд. Убаво ми е кога врне.
Одењето по кафиња. Секогаш ме исполнува добар разговор, добро кафе и позитивна енергија.:pipi:
Позитивни луѓе кои знаат да ме насмеат од срце.:back:

Ме исполнува музиката што ја делам со куп луѓе во четврток:)
Ииии...да, да....Ме исполнува фактот дека сум среќна со себе...Поради некои мои убави доживувања...:pipi:

Љубовта од најпрекрасното момче што го знам и нешто топло мн топло оти замрзнав:pipi:

Ме исполнува љубовта од дечко ми која ме топли и грее во овие ладни денови:back:

Ме исполнува прекрасната музика што ја слушам :back:

Faktot deka za dva dena ke sme bitola vo stance od 70 kvadrati i ke startuvam so mojot dolgoocekuvan studentski zivoooooooot..........pozaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..........ke se pisam bitolcanec......:pos2:....

Кулминацијата на хорот на Therion и мрачните и тешки рифови во позадина.

Камшотот што го попија комшиите :) и скечот на К15 тв на кој се смеам пола саат одкако помина :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom