Што ве иритира кај луѓето?

Лагата и неискреноста ме иритираат најмногу...И тоа што се китат со туѓо перје

Манипулации, притаености, дволичноста, желбата за искористување, недиректноста, лагата и сето друго што ми смета мене како индивидуа и ме попречува во тоа што јас си го имам испланирано.

Дволичност, користољубивост, лажење...
Никој не е совршен, можеби и јас сум била ваква во некои ситуации, ама се со мера :)

Кроење планови зад грб, дволичност, издавање нечии тајни, оговарање... [мене кога ме оговараат воопшто не обрнувам внимание и не се замарам, ама многу ми е глупо кога присувствувам на таков ,,велики разговор,, мислам глупо звучи не за друго]:toe:

Ме иритираат многу работи, меѓу кои најмногу нељубезност, неискреност, доцнење, љубомори, дволичност...

Егоистички мрзи :) - не мрзи од видот ,,еј ај те молам ако сакаш донеси ми една вода.-еее неможам сеа, ме мрзи“ него мрзи од видот шо не ги интересира ништо друго освен она што си го имаат они зацртано - гледање телевизија, интернет, кафе, цигари...толку..тоа им е животот фактички.

Дволични - ,,Еј баш добра другарка си. Ајде се слушаме срц,чао“ ти спушта телефон и вика ,,уф неможам да ја поднесам оваа (ваква, таква, онаква..)“

Критичарски аматери - од видот само што неговите му купиле асален апарат од 2 000 е и сеа ќе ти соли памет тебе шо е тоа, а шо е ова и оваа фотка како треба да се обработи и дека немала композиција..дрн дрн. Или снимил една песна у студио и коа ќе чуе некој како пее (асално пеење не овие на нос шо пеат нашиве необразовани) одма пушта критики,а он веза нема од музичко образование. знае неколку стиха да изрецитира од песната шо му ја напишал слаткар и татко му му дал пари да ја сними у студио и толку.

Брзи воденици- цело време ти збори,збори,збори, меле,меле...ааа ми иде да се убијам :)

Дволични- ........... не вреди да зобрам за нив :)

Арогантноста, комплексите кои си ги набиваат (дебел(а)/грд(а)/глупав(а)/... сум), преоптеретеност со тоа што другите мислат за нив.

Неодговорност,доцнење,а најмногу ме нервираат стереотипите,и луѓе шо им судат на другите а немат поима шо е работата!

празни муабети,ароганција,дигнати со носот до небо....:nenene:

Дволичноста и лицемерноста !!!

Ме нервираат луѓе без циљ, без амбиција, без интерес. Најважно им е што кажал оној, како се облекол овој...

Во последно време почнаа да ме нервираат луѓе кои буквално ми дишат во врат.Значи некои што цело време ти стојат над глава и неможеш да ги тргнеш.
Ме нервираат луѓе кои што се нарцисоидни и егоцентрични.Неможам да ги смислам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom