Што уште е потребно?

• Креатор на темата Креатор на темата MIKI1
  • Време на започнување Време на започнување
да немаше атомски централи немаше да комуницираме а хирошима БЕШЕ ПОЛИТИЧКА ОДЛУКА НА ДЕМОНСТРАЦИЈА НА СИЛА исто како дрезден ландкастерите кога бго запалија па загинаа60-0сетина илјади луге.

Ama vernicite ke kazat deka 'Lancaster' bil od 'natemago' :pos2:
Dresden = 235.000 zrtvi, samo toa e druga tema.

Zosto popovite gi blagoslovuvaat vojskite koi trgnuvaat da ubivaat?

Зашто би немало врска со логиката бе маркусе, зашто ти го познаваш Бога од каде тоа, си прочитал библија и си идел во Црква да се молиш и ти го познаваш бога од каде тоа човече?
Религија не е човечки дострел, дострел на пример е лек за ракот итд..
Секој вистински вистински има лично искуство со Бога...има работи во животот за кои ја можам да сведочам..а верувам и секој друг верник..не баш онака како што мислиш...ама секој право на има изобр..

Точно е науката е само алатка ама ти ми ја величаш како на религиозна основа демек ништо лошо не излегло од нејзе.

Науката во основа е трагање по вистината, а денес е трагање на поголем профит :toe:.

дај доказ за профит коефициент на полезност кај автомобили е 25% другата енергија џенем ние имаме интел АМД и свашта благодарение на науката ПРИНЦИПОТ НА НАУКАТА Е ДА НЕ СЕ ЗЛОУПОТРЕБУВА....ејј и летаме.

има збор објективизам и го сакам ИМА испаднато и лоши работи(ама пази злоупотреба) како на пример Ботулизам.
Рицин
antraks
SARIN
SOMAN
TABUN
VX i dr

NO TOA E ZLOUPOTREBA A I REZULTAT NA TRKATA NA VOORU|UVAWE DENES UNIVERZITETITE SORABOTUVAAT A ZALIHITE NA SPOMNATITE AGENSI I OTROVI SE NAMALUVA.

НО ЛЕКОТ ЗА ГРИП ЗА КОЛЕРА ЗА ТБЦ(бактерија која сите ја носиме) ти кажав правење такви работи НЕ Е ВО ИМЕ НА НАУКА ТУКУ ВО ИМЕ НА ВОЕНА ИНДУСТРИЈА-ТИЕ КОИ СЕ НАУЧНИЦИ ВРШАТ ИСПИТУВАЊА ПО УНИВЕРЗИТЕТИ НЕ СЕ КРИЈАТ!!!!!!!

не се недокажани напротив се сложува математички прецизно со ширењето на универзумот а космичките зраци кажуваат 13 милијарди години....еве вака..ПАЗИ
И јас ќе напишам математичка формула за нешто, практично не ни мора да се докажува народот е овца не мора да знае дали е вистина или не.
САКАМ ЈАС ЛИЧНО ДА ВИДАМ СО СОПСТВЕНИТЕ МОИ ОЧИ, ШТО Е ВИСТИНА А ШТО НЕ, ЕДНОСТАВНО КАКО ШТО Е ВИСТИНА ДЕКА СЕКОЕ УТРО ИЗГРЕВА СОНЦЕТО И СЕКОЈА ВЕЧЕР ЗАОЃА СОНЦЕТО. ТАКА САКАМ ДА МИ ГО ДОКАЖИ МЕНЕ НЕКОЈ бинг бенгот, А АКО НЕ МОЖИ ТОГАШ ТОЈ НЕ Е ВИСТИНА, А ВЕЌЕ ОБЈАСНИВ ДЕКА НАУКАТА Е ТРАГАЊЕ ПО ВИСТИНАТА.

Ama vernicite ke kazat deka 'Lancaster' bil od 'natemago' :pos2:
Dresden = 235.000 zrtvi, samo toa e druga tema.

Zosto popovite gi blagoslovuvaat vojskite koi trgnuvaat da ubivaat?

креираа фајрсторм математички прецизен а и токио исто...напалмот има убиено повеке од атомското оружје БУЧИО

И јас ќе напишам математичка формула за нешто, практично не ни мора да се докажува народот е овца не мора да знае дали е вистина или не.
САКАМ ЈАС ЛИЧНО ДА ВИДАМ СО СОПСТВЕНИТЕ МОИ ОЧИ, ШТО Е ВИСТИНА А ШТО НЕ, ЕДНОСТАВНО КАКО ШТО Е ВИСТИНА ДЕКА СЕКОЕ УТРО ИЗГРЕВА СОНЦЕТО И СЕКОЈА ВЕЧЕР ЗАОЃА СОНЦЕТО. ТАКА САКАМ ДА МИ ГО ДОКАЖИ МЕНЕ НЕКОЈ бинг бенгот, А АКО НЕ МОЖИ ТОГАШ ТОЈ НЕ Е ВИСТИНА, А ВЕЌЕ ОБЈАСНИВ ДЕКА НАУКАТА Е ТРАГАЊЕ ПО ВИСТИНАТА.
сонцето не гее со фузија...сакаш да видиш...нуклеарен реактор со фисија сакаш да видиш

креираа фајрсторм математички прецизен а и токио исто...напалмот има убиено повеке од атомското оружје БУЧИО
И напалмот не е од науката, од Бога е даден затоа е толку смртоносен :helou:.

сонцето не гее со фузија...сакаш да видиш...нуклеарен реактор со фисија сакаш да видиш
Знам што е фузија и знам што е фисија. Порано луѓето не знаеле, ама знаеле кога е ден, а кога ноќ. Биг бенгот како теорија практично ќе го прифатам кога ќе го видам како што го гледам денот и како што ја гледам ноќта.

И напалмот не е од науката, од Бога е даден затоа е толку смртоносен :helou:.

Знам што е фузија и знам што е фисија. Порано луѓето не знаеле, ама знаеле кога е ден, а кога ноќ. Биг бенгот како теорија практично ќе го прифатам кога ќе го видам како што го гледам денот и како што ја гледам ноќта.

NE NAPALMOT NE E BO|JA RABOTA I JAS IMAM NAPRAVENO:vozbud:...leplIV E INAKU SE PRAVI SO ME{AWE NA BENZIN
i ima aluminium i naptetska kiselina...rezultatot e od voda ne se gasi edinstveno so zemja ili vla\na krpa i mo\e da stopi tenk....inaku ako bil bo\jo delo ;umu narodot se ma;ele ogan da pravat.

big bengot nema da go vidis tuku gi gledas posledicite od nego toa me sli;no kako pogre[en poteg na [ah...singularitet TEsKO) oddale;uvaweto na galaksiite govori za bigbengot potoa bekgraund zra;ewe STO POVEKE.

EVE U|IVAJTE TI I MIKI1

па потребно е !

да се укинат религиите !

светот да живее во слобода да се откачи од овие крлежи !

big bengot nema da go vidis tuku gi gledas posledicite od nego toa me sli;no kako pogre[en poteg na [ah...singularitet TEsKO) oddale;uvaweto na galaksiite govori za bigbengot potoa bekgraund zra;ewe STO POVEKE.
Шарени слики не прифаќам, само експеримент лабараториски кој што можи да се види, мери, премери со денешните единици мерки :toe:.

па потребно е !

да се укинат религиите !

светот да живее во слобода да се откачи од овие крлежи !
Така е тебе за инквизитор ќе те поставиме, Католичката црква одамна го укина тоа ама атеизмот изгледа допрва ќе го воведува.

ПА АКО ПРИФАЌАШ САМО ЕКСПЕРИМЕНТ ЛАБОРАТОРИСКИ, КАКО ТОА ВЕРУВАШ ВО ГОСПОД БЕЗ НИКАКВИ ДОКАЗИ ХАХАХАХАХ

4. Тие што имаат јаки проблеми со внатрешните органи, тоа им е Божја казна-Бог казнува на оние делови од телото, кои се причина за нечиј грев или соблазна. А ќе умреме и вака и така-медицината нема да не направи бесмртни, оти бесмртен е само Еден.
МИКИ1... вашето просветлување на Кајгана... since Jan 2008 :tv:

ПА АКО ПРИФАЌАШ САМО ЕКСПЕРИМЕНТ ЛАБОРАТОРИСКИ, КАКО ТОА ВЕРУВАШ ВО ГОСПОД БЕЗ НИКАКВИ ДОКАЗИ ХАХАХАХАХ
Науката си е наука (трагање по вистината), а верувањето си е верување тоа си е мое лично право, и не смее никој да ми го побива затоа што тоа ми е лично мое човеково право.

А јас тебе сум те прашал некогаш зошто не веруваш во Господ, кога немаш докази дека не постои?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom