Што се суканиците?

• Креатор на темата Креатор на темата Efi
  • Време на започнување Време на започнување

Efi

Член од
23 мај 2006
Мислења
27
Поени од реакции
0
STO SE SUKANICITE - KUL STVAR ILI ZURKA ZA VOSKI?
DALI NEKOIGAS BI NAPRAVILE?:ija:

Темава можеше да ја отвориш во фризури, во мода и убавина...:icon_lol:

Ja u vreme na pubertet bev luda po niv,sakav da si praav ama sreca mojte ne mi dozvolija,ke trebase posle kelava da se shisam.:ija:

Inaku interesni se ali treba ubavo da se uklopat na faca,ne stoi toa na sekogo.

И ја мислам дека ако се уклапаат на фацата е убао да ги напраиш,ама не од оние што се најдебелите.Онакви тенки убави,и да ги одржуваш,а не да ти се расплетени целите.

На грешно место ви е темата... суканиците не се моден детал ! ! ! без разлика на тоа што многу луѓе сметаат дека се кул и ради тоа ги носат, суканиците имаат духовно и религиозно значење. Тие се обележје на Растафати културата (малце гугл... кога веќе не читате книги!)

А, дека се журка за вошки е најголемата глупост што може да се каже.

Sukanicite se COOL.. Obi4no sukanici imaat onie lugje koi slusaat rege, rap... PLaniram da mi napraat i mene edna, ali samo edna, zaso ako ja napraam cela kosa posle kelava ke treba da se sisam. Ina4e deka se zurka za voski ama bas i nema vrska, brat mi ima sukanici i redovno gi mie. Nemora da zna4i deka ako imas sukanici imas i voski.

Имав една мини суканица кога имав пократка коса.Ја скратив пред некое време,почна да ме нервира :icon_lol:

Ja iskreno mislam deka se Cool!bi sakala da napravam sukanici ama momentalno nema sansi poso moite ne mi davaat!Nejkam nekoi epten odvratni dolgi sukanici,bi napravila samo radi toa so se naobicna pojava!

Cool се! Можеби некогаш би направила и на своја глава :)
Баш поради тоа што интересно изгледаат...

имаф у 8мо одделение.... мајка ми не ни знаеше дека ќе си направам и онака ја стрефи срцето коа ме виде.... али добро поминаф... за 2 месеци се шишаф кратко и така.... ни вошки фатив ни нишо... филм ми беше :kajg:

Најгрдата ствар што можиш да ја направиш со својата коса. Никогаш не би си ја исукала косата

toa ti e stil zivota..koj si go ima toj stil na zivot..ubao si se suka:) ima dosta lugje koi nosat sukanici..ali upravo im stojat extra...mislam bas gi lici:)

едноставно стил на препознавање да тука е раста стилот како му беше Џа тој типот кога ќе погледам тип со суканице одма ме асоцира на слободен дух,креативност бла бла бла..........
голема негативна работа што не можиш да ги периш као имало специјални шампони ама 2-3 месеци не испрана коса мириса какви сакаш шампони клавај

некад ми прошле некои такви мисли низ глава али шо знам не би ставал, т.е. тогаш се тоа второто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom