Што сакате за роденден?

• Креатор на темата Креатор на темата sweet_girl
  • Време на започнување Време на започнување
Мене ми е сеа за 2 дена роденден.... Уфф на тешки маки сум да го комплетирам списокот со желби :) Знам дека од девојка ми ке добијам цвикери (за сонце) (она е сонце, увек знае да ми купи најбољи поклон:) лани ми купи волан за пц со педаљи:)), татко ми ми ја реставрира акустичната гитара, а од бабами дедо ми и тетка ми ке побарам некј гига рам, лцд 21’ монитор и 320 хард.... толку мислам дека ке ми е доста за овој роденден :):):):)

Ах, шо си сакам за роденден. Зависи од кого.
И да не сакам секогаш најубото го добивам.
Море најважно е луѓето што ќе ги поканам да ми дојдат.

Лелеее кај ми е роденденот? Леле колку ќе се пие. Леле!

Ни помалку, ни повеќе од родителите кола. И така ми е за отприлика еден месец, да почнам да навестувам, па којзнае може ќе се оствари желбата?
А за пријателите немам никакви барања, доволно ми е искрена честитка и убав провод.

хмммммммммм bmw 734 :pos2: :pos2: :pos2:

за роденден сакам да видам одредени личности... едноставно да го споделат со мене моето стареење.. се надевам.. ама до утре тешко

за роденден сакам Торта голема а од тортата да ми излезе преубава стриптизета..:)...и таква целата со шлаг сакам да ја јадам!..:)

нова кола

za rodenden bi sakal nov dres od makedonija i od rk vinarska vizba tikves

Не знам дали ви имам кажано, ама за роденден сакам...

клима.

Па не ме радуваат баш некои големи и скапи поклони....повеќе сакам нешто мало ама од срце. Може и само честитка да биде ама она што е напишано внатре е важно.

pa ne znam so sakam za rodenden!! se, osven pari, zaso ne se spomen parite za rodenden.
more vcera koj gluposti mi gi donesoa. auuuu!! nekoj mecinja, ukrasi,... sigurno od doma gi zemale. kako i da e , ne go slavev rodendenot za pokloni tuka za dobra zurka

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom