Што сакате за роденден?

• Креатор на темата Креатор на темата sweet_girl
  • Време на започнување Време на започнување
Ne mi e vazno sto ke mi donesat za rodenden,samo sakam da prisustvuvaai i da si pominime cool

За роденден некоја блуза од Корн .:smir:

За овој роденден го посакав

s3rmh17mrj0.jpg

и ќе го добијам,
само уште некој ден :je:

iPod :music2: Се надевам некој ќе биде ненормален до толку да собере неколку луѓе и да ми купи :)

сакам колааааааааааааа.............а богами до мојот роденден има време така да за тоа време можат и пари да соберат:smir::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Роденденот сакам да ми биде на некое отворено место(пошто ми е у летен период тое е возможно)онака интересно украсено и сите шо се поркрај мене да се добро расположени,срќни,насмеани,а со тоа ќе има и добра забава.А за тоа шо ќе бодијам и не ми е толку битно

сакам да го славам.....и да не сум на одмор тоа време. најубав поклон би ми било тоа. никогаш не сум го славела=):nesvest:

Еве и на мене ми се ближи роденден, а јас на чисто изумив.

Што сакам ?

Ваљда барем една недела во Аргентина, ама тешко .............

не ми е важен роденденот, или што ке ми донесат, сакам на роденденот да имам многу другари и другарки, ама тоа тешко ми иде :kesa:

Стан на водно у тие новите згради :pos:

Јас си сум малку поскромна од вас не сакам ниту коли ниту станови...Јас си сакам книги :)...добро ако сака некој и кола да ми купи нема да ми се лоши,ама сепак обожавам книги...

ZA RODENDEN SAKAM NOKIA N 95 HAHAHAH SKROMNA SUM NELI?
Многу си скромна немој и ти толку.хехе уште тифали и станче нешо таке али ај нема везе.бај д веј Ја едино што сакам за роденден луѓето што ги сакам да се покрај мене задоволен сум.

Ништо не сакам само сакам да има полно другари/другарки и цела фамилија да биде со мене.

:) само да се сетат на мене и едно "Среќен роденден" ради реда

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom