Што сакате да бидете (вашиот животен сон)?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

...

• ...

Гласови: 236 85,5%
  • ...

Гласови: 40 14,5%

• Вкупно гласачи
    276
  • Гласањето е завршено на .
Heugh Hefner,ali na mladi godini,ke testiram playboy zajacici:):):):)::pipi::pos2::nesvest:

пилот или нешо сл. :jaj:

F6F916D7763FD14A9038B1D794C26666.jpg

Oргулист :)

Хахахахахахаха кај ти текна ова жити се???

Јас сакам да останам здрав, прав, да основам голема фамилија, да имам доволно пари да ја издржам фамилијата , да си дочекам внуци и да умрам од старост не од болест.

Кога бев детиште прво сакав да бидам кралица, па после ми рекоа дека неможам, но јас не се откажав тука, посакав да бидам Грофица ми рекоа дека треба да имам плава крв (а ја не знаев што значи плава крв) па ги терав да ми набават таква но неуспешно... и сите мои соништа се уништија :pos2: Сега сакам у војска да одам :vozbud:

Порано се и сешто денес само сакам да бидам ВРАБОТЕНА! барем на моја струка, ама тешко со ситуацијава кај нас.......

--- надополнето ---

1.Успешен банкар. ;)

2. На некој државна позиција каде што реално би можел да направам промени. Не ми е битно дали е министер, заменик или државен секретар, битно ми на позицијата реално да можам да променам нешто.

Засега патот не ме води натаму, ама ок.
Многу "скромно" :))))бтњ и јас истово го сакам хахаа само едно кутро бедно фотељиче и све ќе ми се среди послем :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom