Што сакате да бидете (вашиот животен сон)?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

...

• ...

Гласови: 236 85,5%
  • ...

Гласови: 40 14,5%

• Вкупно гласачи
    276
  • Гласањето е завршено на .
диносаурус :)
не озбилно ја би да бидам психијатар или професор по англиски или да свирам бубњеви или електрична или виолина у некој добар метал бенд :motor:

591365-xs.jpg

Успешен бизнисмен :)

фудбалер (моментално тренирам па ќе видиме шо ќе бидне) , или би бил стражар на сопствените магацини во дворот и да го отворам мојот дуќан (сега е под кирија)

Пред некој ден, можда и пред некоја недела шетав со една девојка и она ме праша што сакам да бидам, какви амбиции имам. И незнаев да одговорам. Мислев цело време што сакам да бидам, у што ке уживам највеќе, и ништо не ми текна некаде 3-5 минути ништо, само се поднасмевнав малце дека чудно ми бидна, тоа свак мора да знае. Најверојатно животот сум го сватил погрешно. :/

Менаџер, секој ден се повеќе го сваќам тоа..менаџмент е мојата иднина

Станувам сабајле одам на работа, на состанок со шефот. Шефот ми вика слушај, спремај се за 5 дена со екипата леташ за Сејшели следната работа ви е таму. Јас само на тоа благо наведнувам глава и промрчувам незадоволен од ненадејниот стрес што ми е приреден:
-Шефе, нели рековте Малдивски Острови, на Сејшели песокта на плажите е за 0.1 милиметар покрупна, а воедно само што ќе стапнам во водата пропаѓам нема кај да се жбрцкам во плитко, а и брановите се за 20 сантиметри повисоки што ќе ми смета во пливање.

Со други зборови, годините да му ги немам, работата да му ја имам на овој

1091_Svet_na_dlanu.jpg

Кога ќе пораснам сакам да бидам среќна... ДА само толку сакам:D

Порано се и сешто денес само сакам да бидам ВРАБОТЕНА! барем на моја струка, ама тешко со ситуацијава кај нас.......
Во потполност се согласувам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom