Што сакаат жените?

• Креатор на темата Креатор на темата Drama Queen
  • Време на започнување Време на започнување
Значи по 28 години живот , и скоро 16 во оптек со девојките ... Безброј пропаднати врски , и еден пропаднат брак ... За жените знам само дека оваа реплика над мене е точна .
zhenata skoro nikogas ne znae shto saka...i koga misli deka e sigurna...ne e.

Али на ова ке додадам дека ни господ не знае што сакаат жените .

Што сакаат жените???
Прашање кое и самите жени не би знаеле правилно да го одговорат,а мислам нема таков јунак од мајка роден кој правилно и точно би кажал што сакаат жените.
Наравоучение-Никој не знае шо сакаат жените:pipi:
Тоа е мистерија:pipi:,која никогаш нема да биде разјаснета.

Значи по 28 години живот , и скоро 16 во оптек со девојките ... Безброј пропаднати врски , и еден пропаднат брак ... За жените знам само дека оваа реплика над мене е точна .

Али на ова ке додадам дека ни господ не знае што сакаат жените .
Чак Норис знае што сакаат жените...

Он:

Има жени што знаат што сакаат, но ретко се наоѓаат. Се почести се оние кои денес сакаат едно, утре друго, задутре трето...

п.с. Исто како што има жени што не знаат што сакаат има и мажи изгубени случаи...

zhenata skoro nikogas ne znae shto saka...i koga misli deka e sigurna...ne e.

Поточно, не се свесни шо сакат, зато, то шо велат дека сакат - нема никаква вредност и прат нешто трето.
А сепак, потсвесно знат шо сакает, ама никако свесно.

So sakaat zenite ti e isto prasanje koga bi prasal bebe od 1 godinka SO SAKA KOA PLA4E :vozbud:
едит:намали доживљај:)

a be ako ti se sviga pustaj i se i pravi go slednovo:
1.Non stop koga izleguvate drzija za raka
2.Sedneta na klupa i priberi si gi racete
3.Prozevaj demek ti se spie i istegniti racete
4.rakate edna stavija zad nejziniot grb an klupata
5.pocni da i raskazuvas prikazna so sreken kraj
6.na kraj smuvaj ja ama popoleka i gotovo
ps:98%uspeva bidi romanticen

жените сакаат пари па све друго иде после
после ко је бржи тај је лепши
не јебе леп него упоран
и трето без пари ко без кур
то ти је брутал трут!

Жените сакаат љубоф, страст, романтика, нежност, разбирање, пријателство, пари, сигурност, дом, семејство, зезанции, кафани, дискотеки, псомнеав пари, брзи и убави коли....а бе исто што и мажите плус 100 евра појќе, хахаха!

Ја сум женсо и денес гумени бомбони највише сакам.
Ете го одговорот!!
Отворете брзо тема!!

Мене. Ако иам кола. Али пошто неам, не ме сакаат....сите.

Жените сакаат тоа што им добро за нив. Како и мажите. А тоа добро може да биде секаде различно. А бидејќи не си сите жени на светов уклучени на форумов, тогаш нема да откриеме што жените сакаат туку само ке добиваме некои примери и глупи стерео-љубав-типни одговори и од жените и од романтичните дудлачи на форумов.

Сакаат пари, сакаат внимание (зависи од девојката), и сакаат се да биде по нивно. :wink:

Јас сум женско и отсекогаш знам што сакам со себе и што очекувам од оној кој е со мене. Чудно, тоа до сега ги има исплашено мажите кои биле во мојот живот.
За некои сум премногу амбициозна и не можат да ме следат во чекор, за некои сум динамична и ги оставам негде по пат, други ме доживуваат доминантно, па тоа ме нервира и ми го крши филмот со нив.

Мало его, голем пенис...мало его, голем пенис...и така натаму (пари се подразбира, за прашок за перење, нова пегла, крпи за бришење, сјај...кошта тоа, не е шала).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom