Што превозно средство користите? [ваши автомобили, мотори и тн...]

• Креатор на темата Креатор на темата викацот
  • Време на започнување Време на започнување
226060_10150273842667097_717887096_8178563_1855244_n.jpg

Јас ова го ијам...
images.jpg
Само мојата е зелена, и уште да научев да возам, немаше да одам со 12 или 2-ка... ќе си одев ко што треба човечки сос авто што би рекле Кумановци, али ми се прашта пошто имав 9 години завземено у репродуктивен план и одгледување, кај да е ќе положам па ќе качам со кеиф една 12ка на хауба :icon_lol:

Ова:

A177ACBD8BA179448B19505601F0B1CE.jpg

Здравје боже за некој месец ме чека вакво:
chevrolet_spark_2008_95156104286006783.jpg

Oва ако е кола ја сум Барак Обама другар дај купи нешто друго ова е конзерва според мене :D ветер од 200 км и ќе се најдеш доле со кровот горе :pos:
--- надополнето: 21 март 2012 во 16:36 ---
Eве нешто што возам само црна боја е.
car_id_602_1.jpg
Aма повеќе си го возам точакот да заштедам како и да е. :D

- мојот е копитар од познато легло во Конопиште - мариовско
и добро се држи,не ја осеќа светскава енергетска криза
трева има за пасење во изобилство,ама цела стока отиде во
СКООООООООООООООООООООООООООООООПЈЕ

Oва ако е кола ја сум Барак Обама другар дај купи нешто друго ова е конзерва според мене :D ветер од 200 км и ќе се најдеш доле со кровот горе :pos:

Не зависеше изборот од мене, најмалце пари даов. :D

dsc004441n.jpg

Едно од овие е мое, па сега... :)

Дап, тикото беше неочекуваното возило кое мислев дека нема никогаш да го возам (кога бев копиљ го молев татко ми да го шитне за 2000 евра на времето и кога ќе имам 18 да купиме пунто или слично), но сепак се покажа како одлична прва кола. Мало, лесно за паркирање и маневрирање и најдобро од се, што ме изненади, беше што е исто така и доста просторно внатре.

Не го возам веќе, сега сум со кордобата на татко ми повремено, како и на точак. Помина меракот, плус се спремам и мерачам за некоја 320ка или ц220ка на старо, па да бидне тоа и ќе апдејтирам овде, горд. :)

Opel Corsa (ме мрзи да ја сликам, треба една понова слика со бандажи итн :P)

opelcorsa.jpg

За потопло време Keeway F-Act Racing (од завчера пак го јавнав после зимски сон)

img0089xm.jpg

This

2009_euro_honda_accord.jpg

Само поголеми бандажи од овие и поинаков дизајн.

До есенва имав и голф 2ка кој не беше на сервис буквално за ништо однесен 20 години (освен нели еден целосен ремонт што е по распоред кај секоја кола), ама моите ми го продадоа :place: Немаше застанување таа кола :icon_lol: Сега за месец два, очекувам еден голф 4 или голф 5 на старо за низ градов.

Користам Ксара, Рено 5, Сеат Ибица, еден точак од сомнително потекло, ваљда кинеско... Тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom