Што претставува мобилниот телефон за вас?

• Креатор на темата Креатор на темата marija aleksova
  • Време на започнување Време на започнување
Па за мене мобилниот прво е средство за комуникација и праќање/примање пораки, а потоа се друго - мп3 плеер, албум со слики, апарат....

Прво ми е МП3 плеер а после средство за комуникација и ништо повеќе од тоа

апарат за ало - ало! никогаш не го користам да се прчам и се останато..многу ретко ги користам останатите опции освен СМС и Ало-ало!

Првенствено е средство за комуникација, е сега интересно е и да снимаш, сликаш, слушаш радио и незнам што уште не, пријател ми е кога ми е досадно, кога барам нешто, сепак е луксуз но и задоволство.:helou:

porano bese samo za zborenje ali sega so site raboti sto se staveni vnatre navistina sto ne mozes da pravis ali povekete go koristam za zborenje i na fakultet si pustam mp3 na slusalki da slusam koga mi e dosadno:)

средство за тепање досада, а особено ми го прави пократок и поинтересен престојот во ВЦ ( а иначе го користам максимално со сите опции што ги нуди-аларм, игри, МП3, клипови, сликање, итн), кратко речено у овие крути, бескруполозни времиња моб. телефон ми претставува и партнер, и другар, и семејство.

:cds:Za mene mobilniot telefon pretstavuva BAVCA ZA.......NE, ZA MENE MOBILEN TELEFON PRETSTAVUVA NIVA.....NE, ZA MENE MOBILEN TELEFON PRETSTAVUVA naprava za komunikacija megu narodite, za slikanje na ubavite i interesnite momenti, za snimanje klipcinja (+18 isto taka) i najbitno od se za utepuenje dosada u WC, avtobus, pred spienje............... taka jas go razbiram mobilniot telefon. Pozdrav :bravo:

pa .. ne znam sto mi pretstavuva ama znam deka koga ne mi e pri raka panicam..nemozam ni da zamislam sega da sum bez mobilen a ne bese tolku taleku koga ubavo ziveevme i bez niv..

дел од мене е... коа го нема како да умрел дел од мене :) хахахаха

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom