Во глобала дремам на компјутер, и сама кога сум и несама.
После то додатни опции се јадење(од досада), погласна музика од обично, филмови гледање, и евентуално мрачење.
Bidejki sum poveke od pola den sama pravam sto si sakam.Pustam muzika ako mi se slusa ili cistam ili muabetam na telefon so prijatelki ili na kompjuter.Si pravam sto mi e keif i na nikogo ne smetam nit pa ima koj da mi smeta.Uzivancija
Обожавам кога сум сама дома, тогаш ми е празник на душава, а бидејки на празник се слави јас славам на тој начин што си пуштам гласна музика, размислувам, се шетам од соба во соба.........УЖИВАМ.......се додека не си дојде некој и не ми го расипе празничното расположение! :helou:
Уф обожавам да сум сам дома клучот на врата лаптопот до мене талинското такоѓе до мене литар - два сок/кока кола па и нешто за јадење и уживам се додека не дојде некој и ми го уништи уживањето
Па скоро цел ден сум сама дома освен на вечер, дури и ми е здосадено..
Обично слушам гласна музика, шетам по бањарка, седам пред пс, гледам филмови, ретко некогаш се случва да забришам прашина измијам садови и сл.
коа сум сама дремам на нет...гледам тв....во кујната често знам да направам да биде ршум ...а исто така и со саати на домашен дремам....мора сите да ги чујам
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.