Што правите кога сте сами дома?

• Креатор на темата Креатор на темата Yo Blow
  • Време на започнување Време на започнување
Кога сум сама [многу е често ова] најубаво ми е.Не ми е воопшто досадно има милиони начини на забава.Музика до даска,денсање низ стан,милина.:pipi:

ермм па правам што сакам... прво идам у маркет..купувам...нешто за пиење..нешто грицкање чипс, семки колачи ова она... музика до даска...филм...викам друштво играме PES09 турнир хаха супер е дома сам... барем за еден ден,,,, после I MISS MY FAMILY

Истото што го правам и кога сите се дома.
Дремам пред компјутер,слушам музика,седам со другарки...
Не е толку забавно да си често сам дома.Јас речиси цело време сум сама,и ако не испаднам барем еднаш во денот,ке се мрднам,нема со кој муабет да направам:)

Викам друштво, кога не сум расположен земам нешто да работам ,средувам низ дворот,го наводам паркот : )

Што може да правиш дома сам... или пред компјутер или друштво ќе викнеш или ќе спиеш

Дремам на нетов(тоа и коа не сум сама го праам) и пуштам гласно музика зш моите мрчат коа се дома и грицкам нешо од досада

Дреман на компиутер до несвест:pos2:

Коа сама сум дома само на неколку часа спијамм! и одмарам лежам и зјапам у екранчево!
Коа сум сама на неколку дена првиот ден чистам и се заборавам! останатиот дел од денот спијам и одмарам после зјапам у тв и комп!
Др денови иам другарка на слип овер:pipi: пуштаме музика скокаме ко тинејџерки се тепаме се праиме глупости! и така
:smir:

Најчесто викам некого кај мене пошо ми е језиво да седам сама, макар и да е ден! Јадам кога сакам, што сакам, без никакви забранувања дека „ова било штетно за бубрезите, ова било штетно за црниот дроб“ итн. Дремам пред компјутер, тв, спијам и никогаш не ми е досадно:smir:

го уклучувам компјутерот,пуштам музика, си средувам се што ми е растурено дома,од кога ќе завршам седнувам пред компјутер се уклучувам на мсн,фб и кгн! викам другарки и уживаме или заедно а ако не дојдат сама!:toe:ама најбитното е дека никогаш не ми е досадно кога сум сама!
:smir:

КОга сум сама дома пуштам си музика до даска и се глупирам демек свирам на гитара правам си нес кафе мсн абе мерак...забава до бесвест

па викам друштво пијме и цигари пушиме и секако музика да треште а и скара има

кога сум сам викам друштво, пуштаме музика до даска или седам на компјутер или трета варијанта спијам :toe:

слушам многу гласна музика и се шеткам по долен веш и пеам...

Најчесто викам друштво,а кога не викам дремам пред пц или гледам филм:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom