ермм па правам што сакам... прво идам у маркет..купувам...нешто за пиење..нешто грицкање чипс, семки колачи ова она... музика до даска...филм...викам друштво играме PES09 турнир хаха супер е дома сам... барем за еден ден,,,, после I MISS MY FAMILY
Истото што го правам и кога сите се дома.
Дремам пред компјутер,слушам музика,седам со другарки...
Не е толку забавно да си често сам дома.Јас речиси цело време сум сама,и ако не испаднам барем еднаш во денот,ке се мрднам,нема со кој муабет да направам
Коа сама сум дома само на неколку часа спијамм! и одмарам лежам и зјапам у екранчево!
Коа сум сама на неколку дена првиот ден чистам и се заборавам! останатиот дел од денот спијам и одмарам после зјапам у тв и комп!
Др денови иам другарка на слип овер пуштаме музика скокаме ко тинејџерки се тепаме се праиме глупости! и така
:smir:
Најчесто викам некого кај мене пошо ми е језиво да седам сама, макар и да е ден! Јадам кога сакам, што сакам, без никакви забранувања дека „ова било штетно за бубрезите, ова било штетно за црниот дроб“ итн. Дремам пред компјутер, тв, спијам и никогаш не ми е досадно:smir:
го уклучувам компјутерот,пуштам музика, си средувам се што ми е растурено дома,од кога ќе завршам седнувам пред компјутер се уклучувам на мсн,фб и кгн! викам другарки и уживаме или заедно а ако не дојдат сама!ама најбитното е дека никогаш не ми е досадно кога сум сама!
:smir:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.